Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: acil yardým bekliyorum ustalardan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2 acil yardým bekliyorum ustalardan

arkadaþlar bilgisayar ýn içindeki bazý parçalrý deðiþtirdim yeni anakart aldým bu ana kartta rs 232 giriþi yok bende bir ucu rs 232 bir ucu usb olan kablo aparatý aldým fakat pc rs 232 kablosunu tanýmýyor anlayanlar bir yardým ederse sevinirim bu kabloyu nasýl tanýta bilirim otomatik kurulum dedi yaptým internetten uygun yazýlým bulunamadý diyor bilginize þimdiden teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým benimde ona benzer bir sorunum var bende baþtan usb çevirici aldým sonra onun yerine com port aparatý aldým anakartýn üstünde com çýkýþý var ama içerde yani sen comport aparatýný ekran kartý gibi baðlayacaksýn bende öle yaptým ama benim o parçada çalýþmadý galiba çünkü programlarýmý kurdum receiverimi baðladým Next2000CI Plus makinam var PcLink2 programýný kullanmaya çalýþýyorum ama baðlantý kurulamadý diyor makinayý açarken Ch+ tuþunada basýyorum 0030 yazýsý çýkýyor ama baðlantý kuramýyorum baðlantý ayarlarýndan Com çýkýþýnýn ayarlarýnýda yaptým ama neden olduðunu anlayamadým bilgisi olan arkadaþlar varsa yardýmcý olurlarsa seviniriz!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gica kardeþ dediðin gibi birisi banadedi usb den görmez eternet kartýna benzer bi kart varmýþ onu denememi tavsiye ettiler onu deniycem sakaryada 35 ytl istanbulda sadece 7 ytl imiþ ilgin için saðol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konuyu yanlýþ bölüme açmýþsýnýz burasý uydu cihazlarý bölümü,aparat sistemi
    ile nasýl bir alaka kurdunuz anlayamadým.Konuyu açarken biraz daha dikkat edelim.
    Ayrýca sorununuz aldýðýnýz rs 232 aparatýnýn baðlantý þekilleri farklý olduðu için
    baðlantý kurulamaz.Her aparatýn kendine özgü deðiþik baðlantý tipleri vardýr.
    Aþaðýda gördüðünüz örnektir ve birçok baðlantýný türünü buradan inceleyebilirsiniz.
    Bunun için
    ayrýca teknik destek almanýzý öneriyorum.Buradan tarifle olacak bir
    iþ deðil.

Konu OLDSMAN tarafýndan (07-01-2008 Saat 20:02 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sakarxa Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bilgisayar ýn içindeki bazý parçalrý deðiþtirdim yeni anakart aldým bu ana kartta rs 232 giriþi yok bende bir ucu rs 232 bir ucu usb olan kablo aparatý aldým fakat pc rs 232 kablosunu tanýmýyor anlayanlar bir yardým ederse sevinirim bu kabloyu nasýl tanýta bilirim otomatik kurulum dedi yaptým internetten uygun yazýlým bulunamadý diyor bilginize þimdiden teþekkürler
    Bir ucu 232 bir ucu usb olan ara kablolarý bilgisayarlar tanýmýyor. Ben o sorunu geçen sene yaþadým. Onun için satýcý bu olur derse inanma. Ancak oldsman ustanýn þemasýný verdiði gibi bir ara baðlantý kablosu yapman gerekirki teknik bilgin yoksa yapman zor olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri