REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: BeNjAMin Dsr 8000 - TPS - AES ok..! 08.01.2008 __ву αℓєχ_кѕк

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha BeNjAMin Dsr 8000 - TPS - AES ok..! 08.01.2008 __ву αℓєχ_кѕк

Arkadaþlar Beni Benjaminciler çok iyi tanýr Fabrika kapandýktan sonra Türkiye'de bu Uydu Alýcýlarýna destek veren sayýlý insandan biriyim.iþlerim dolayýsýyla bi süredir uzaðým sizlerden ama Hep Destek-Tam Destek yola devam...Bundan sonra yazýlýmsýz günler geride kaldý elinizdeki dsr8000allcass'lar yani diðer tanýmýyla Türkiye Piyasasýndaki en seri cihazlarýn artýk Yazýlýmý var...
    Tek yapmamýz gereken verdiðim dosyalarla Benjamin dsr8000 olan uydu alýcýmýzý bu receiver'la avrupada ayný alt yapýyý kullanan MaxPlus HTS7300 uydu alýcýsý yapmak...Hade Bol MultiVision'lu - Canal+'lý Günler..SAYGILAR.

1.ADIM : ilk baþta STBTool(ver1.8)Loader'i yani aþaðýdaki dosyayý indirin...

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

2.ADIM : Sonra yapmanýz gereken STBTool(ver1.8)Loader'i çalýþtýrýp aþaðýdaki dosyayý HTS7300n_100.stb ANA YAZILIMI yüklemek böylece cihazýnýz artýk MaxPlus HTS7300 olmuþtur Hayýrlýsý olsun

3.ADIM : Þimdi yapmamýz gereken MaxPlus HTS7300'e çevirdiðimiz cihazýmýza güncel yazýlým atmada aþaðýdaki dosyadan da onu indirip yüklerseniz TPS ok..'dir.

NOT : TPS - AES Keylerin aktif olmasý için ilk baþta "USHUIAI" kanalý üzerine gelip kumandanýzdan 2kere "6969" tuþlamanýz gerekmektedir..

__ву αℓєχ_кѕк

FORUMDA ÇOK AÇIKLAYICI BÝR ANLATIM GÖREMEDÝÐÝM ÝÇÝN OLAN BÝ KONUYU TEKRAR AÇTIM EMÝNÝM KÝ BU KONU BENJAMIN KULLANICILARI ÝÇÝN DAHA KOLAY YAZILIM YÜKLEMELERÝNÝ SAÐLAYACAKTIR.SAYGILAR..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 9000 plus

kardes ellerýne saglýk .....
    beným sorunum db 9000 plus new
    bucýhaza yazýllým yokmudur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kýbar_4343 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kardes ellerýne saglýk .....
    beným sorunum db 9000 plus new
    bucýhaza yazýllým yokmudur
    Benjamin fabrika kapanmasýnadan dolayý bu çihazlara yazýlým verilmiyor.Ancak Yukarýda verilen ,benjamin 8000 cihaza uygun bir baþka marka yazýlýmý olduðu için bu modellerin yazým sýkýntýsý bu þekilde çözüldü.inþallah sizin çihazýnýza da ayný þekilde çözülü bulunur.Bu konuda araþtýrma yapmak gerekiyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar benim elimde 8800 analog-dijital benjamin var.Bunun kumandasýný bulamýyorum.Nasýl bulabilirim?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dosyalar KaldirilmiÞ YÝnede TeÞekkÜrler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri