REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Sansui sc6000 2mb tps auto yazılımı..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sansui sc6000 2mb tps auto yazılımı..

Sansui sc6000 2mb 19.09.2007 tps auto yazılımı..

Burdan..
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 1-2 Mb olduğu nereden anlaşılır

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sansui sc6000 2mb 19.09.2007 tps auto yazılımı..

Burdan..
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim cihaz sc6000ci ve ayrıca ön etikette free tv yazıyor bu cihazın Mb tını nasıl anlarım.kutu alt etiketindede S40C00E404007073 barkodu var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karalaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim cihaz sc6000ci ve ayrıca ön etikette free tv yazıyor bu cihazın Mb tını nasıl anlarım.kutu alt etiketindede S40C00E404007073 barkodu var.

cihazın flash entegresini değiştirip 2mb. yaptırtmamışsanız sonradan o cihazlar 1mb

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde cihazın kapağını açtığın zaman flash ent.üzerinde 29w800t yazıyorsa cihazın 1mb oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birde cihazın kapağını açtığın zaman flash ent.üzerinde 29w800t yazıyorsa cihazın 1mb oluyor
    ilginize teşekkür ederim.ek bigi = yazılımı(11.26)-(09.07.2005-10.03)şeklinde bu arada bende ilk fırsatta entegreyi okumaya çalışacağım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Yargıç--1 benim flaş da 39VF800A yazıyor acaba kaç Mb.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın Yargıç_1; benim cihazdaki flaşta 39VF800A yazıyor acaba kaç Mb. oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karalaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın Yargıç_1; benim cihazdaki flaşta 39VF800A yazıyor acaba kaç Mb. oluyor
    1 MB oluyor sizin cihaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri