REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İLK KEZ GoldMaster 8000,10200 Onwa Serisi 19.02.2008 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımlar Guncellenmiştir..
    astra olsaydı super olmazmıydı kardas saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erciyas Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    astra olsaydı super olmazmıydı kardas saygılar
    Usta bir önceki mesajda dedim astra yok bende ***leri ekledim dene bakalım acacakmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ELİNE SAĞLIK KOSOVALI KERDEŞ TŞKLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı usta benim cihaz 55000vci bu yazımlım okurmu bizde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selemlar arkadaşlar ben yeniyim 11400 eyazılım gelecekmi ayrıca herkes kosovalı arkadaşa teşekkür ediyo ben kim oldugunu bilmiyorun ama bende teşekkür ediyorum toplum neyse bonde oyom
    Konu avci nurettin tarafından (20-02-2008 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler arkadaşlar elerinize saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende astra yok su an bir dene bakalım premier acacakmı softcamta atsan zararı olmaz
    elinesağlık usta sana bi sorum var bu dosya arabsat uydusundaki paketlerin ***leri girilimi saygılar nice çalışmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erciyas Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elinesağlık usta sana bi sorum var bu dosya arabsat uydusundaki paketlerin ***leri girilimi saygılar nice çalışmalar
    Evet girili ama desteklemeyebilir.Yinede deneyin burada çok kar var astra uydusunu deneyemedim..

Alıntı avci nurettin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selemlar arkadaşlar ben yeniyim 11400 eyazılım gelecekmi ayrıca herkes kosovalı arkadaşa teşekkür ediyo ben kim oldugunu bilmiyorun ama bende teşekkür ediyorum toplum neyse bonde oyom
    11400 cihaza malesef şu an için gelemeyecek
    Alıntı sempatikmemur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosovalı usta benim cihaz 55000vci bu yazımlım okurmu bizde
    55000 vcı cihaza uymaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar benim x-4 hangisini yuklersem olur hangisi doğru bu 4 linkten şimdi yanlıs yapıpda uyduyu iptal etmeyeyim mac oncesi deye soruyorum cvb yazrsanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bakican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar benim x-4 hangisini yuklersem olur hangisi doğru bu 4 linkten şimdi yanlıs yapıpda uyduyu iptal etmeyeyim mac oncesi deye soruyorum cvb yazrsanız sevinirim

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri