REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny yeni eski cihazlar flaş dump dosyaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny yeni eski cihazlar flaş dump dosyaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart acemiyim

Alıntı memedim Nickli Üyeden Alıntı
    sevgili memedim biraz acemiyim,12.01.a5 cihazıma yukarıda verilen flaş dump dosyasını nasıl ve hangi proğramla yükleyebilirim,yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım acemiysen yükleyemezsin...flashı söküp yükleyebilirsin..cihaz çöpede gidebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraslan Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşım acemiysen yükleyemezsin...flashı söküp yükleyebilirsin..cihaz çöpede gidebilir.
    bilgin için teşekkürler dostum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraslan Nickli Üyeden Alıntı
    slm sayın eraslan bu j-tag dediyimiz flaş proramlayıcı flaş sökülmeden programlanması lazım tabiki sunny 12.01.a5 39v160 için söylüyorum bir kaçtanede yükledim sunny ve next cihazlarına şunuda sormak istiyorum flaş sökülmeden 12.c1a5 flaşlarınada dump dosyasını yüklenebilirmiyiz bilen arkadaş varsa cevaplayabilirmi saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 8972 Nickli Üyeden Alıntı
    slm sayın eraslan bu j-tag dediyimiz flaş proramlayıcı flaş sökülmeden programlanması lazım tabiki sunny 12.01.a5 39v160 için söylüyorum bir kaçtanede yükledim sunny ve next cihazlarına şunuda sormak istiyorum flaş sökülmeden 12.c1a5 flaşlarınada dump dosyasını yüklenebilirmiyiz bilen arkadaş varsa cevaplayabilirmi saygılar
    flaşı sökmeden yükleyebilirsiniz bunun için JTAG programlayıcıya ihtiyacınız var..
    kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elimde j-tag programlayıcı var sunny,de bir kaçtane çökmüş flaş kurtardım iki tanede next 2000 plus çöken flaşların kurtardım benim öğrenmek istediyim sunny 12.c1.a5 cihazlardada flaş sökülmeden j-tag ile programlana bilirmi saygılar.
    Konu 8972 tarafından (18-04-2006 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elinize Saglik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 8972 Nickli Üyeden Alıntı
    elimde j-tag programlayıcı var sunny,de bir kaçtane çökmüş flaş kurtardım iki tanede next 2000 plus çöken flaşların kurtardım benim öğrenmek istediyim sunny 12.c1.a5 cihazlardada flaş sökülmeden j-tag ile programlana bilirmi saygılar.
    tabiki rahatlıkla programlabilir jtag ile nemli olan baglantı noktalarını tesbit etmek bulmaktır kaon tabanlı cihazlarda jtag sorunsuz çalışmaktadır.
    rast gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı renegade Nickli Üyeden Alıntı
    tabiki rahatlıkla programlabilir jtag ile nemli olan baglantı noktalarını tesbit etmek bulmaktır kaon tabanlı cihazlarda jtag sorunsuz çalışmaktadır.
    rast gelsin
    slm usta bağlantılarda deyişiklik yapılıyormu vede bord üzerinde herhangi bir tadilat yapılıyormu 12.c1.a5 için saygılar

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri