REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sırıus uydusunda Türkiye'nin doğusu yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sırıus uydusunda Türkiye'nin doğusu yok.

sırıus uydusunun kapsama alanına bakerken Türkiye'nin doğusunu hiç olmadığını farkettim.Bilmiyorum tabi ne maksatla ve nasıl çizildiğini fakat avrupa kısmında öyle bir hata görmedim dikkat ederseniz sadece Türkiye,suriye,ırak,ve iran sınırları doğru olarak çizilmemiş.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinde bu şekilde verilmiştir.

Konu ahmeTTaşar tarafından (10-01-2008 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ona bakarsan haritanın içinde van gölüde yok bilerek yapıldığını sanmıyorum bu sadece bilgi amaçlı bir haritadır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Harita SES-Sirius şirketinin verdiği haritadır. Olayın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile hiçbir alakası yoktur. Suçlarken biraz dikkatli olmak gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewt haklı suç yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suçlama değil ama bir hata yapılmıştı ve bunu bilgilendirmek istedim ve bugün baktığımda haritanın değişmiş olduğunu gördüm işte yeni harita

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sirus uydusu hostel frakansmı değiştirdi yardımcı olunuz teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmeTTaşar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    suçlama değil ama bir hata yapılmıştı ve bunu bilgilendirmek istedim ve bugün baktığımda haritanın değişmiş olduğunu gördüm işte yeni harita

Harita değişikliği vs yok. En üst mesajdaki harita SES-Sirius sayfasında duruyor. Sizin verdiğiniz 2. harita ise SatGate internet sağlayıcısının Sirius 4 uydusundaki yayınları için önerdiği haritadır. Flysat, haritayı yanlış anlamaların önüne geçmek için değiştirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SatelliteHero Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Harita değişikliği vs yok. En üst mesajdaki harita SES-Sirius sayfasında duruyor. Sizin verdiğiniz 2. harita ise SatGate internet sağlayıcısının Sirius 4 uydusundaki yayınları için önerdiği haritadır. Flysat, haritayı yanlış anlamaların önüne geçmek için değiştirdi.

sonuç verdi yani konuyu önemsemişler hiç değilse tebrik ederim onları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiçbirşeyin değiştiği yok. Resmi sitelerinde hala aynı haritalar mevcut. Birşeyi değiştirmek istiyorsanız. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine mail atın, şikayetinizi, isteklerinizi düzgün bir dille anlatın.

Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sirius uydusunun sahibi kimler??hangi ülke bu uyduyu göndermiş önce ona bakmak lazım...ona göre iyi niyetlidir yada değildir diye yorumlamak daha sağlıklı olur....selametle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri