[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SNRJvxWrLpY&eurl=http://www.canpare.com/forum/hepimiz-kardesiz-ve-muslumaniz-t30709.html[/YOUTUBE]

Teşekkur: 0
Beğeni: 0
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SNRJvxWrLpY&eurl=http://www.canpare.com/forum/hepimiz-kardesiz-ve-muslumaniz-t30709.html[/YOUTUBE]
Emperyalizmin bu alçakça işlediği katliamlar karşısında sesini çıkarmayan, hatta onlarla işbirliği içinde olanlar ve dahi onların planlarına destek verip eşbaşkanlık yapanlarla kusura bakmayında kardeş olamam. Benim kardeşliğim Mustafa Kemal'in önderlik ettiği mazlum milletlerin kardeşliğidir. Şimdi bakın şu kendilerine müslümanım diyen ülke yöneticilerine. Videoda yaşatılan tüm vahşetlerin sebebi olan ülkelerle sarmaş dolaş kuzu sarması değiller mi? Bir zamanlar cami önlerini bir parça bez için mekan tutan müslüman kardeşlerimiz, bu zulüm ve vahşetler karşısında nedense dut yemiş bülbüle döndüler. Kusura bakmayında yine söylüyorum bu cinayetler, bu vahşetler karşısında küçük çıkarları için emperyalizmin paspası olmuşlarla kardeş olamam.
Spil45 kardeş bu paylaşımın için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bu video bazılarına ders olur mu bilemiyorum. İnşallah olur.
Saygılar.![]()
Konu emmi tarafından (21-12-2007 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yetkileriniz

Alıntı
Yer imleri