Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/21 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon
204 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Perfect Xp FULL Drivers Edition 2008-TR-SP2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

realtek hıgh definition onboard ses kartımı tanımadı kendi sürücü cd sini yüklememe rağmen internetten enson xp driveri yüklememe rağmen bi de ati radeon 7000 vga kartım var onunda driverini kabul etmedi standart ekran kartına dönüştü iğrenç bi görüntü var ama başka bi bilgisayara kurdum bahsettiğim kartlar onda yok daha basit sistem onda sorun yaşamadım bi arkadaşa verdim oda hiç bi sorun yaşamamış bazı sürücülerde sıkıntı çıkarıyo anladığım kadarı ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı madoc23 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    xp ultimate boyutu cd ye göre büyük hatası veriyor(giriş çıkış hatası vs..) neroda dvd ye yazdırmaya kalktım kabul etmedi?ne yapabiliriz?
    Dosya içerisinde yazdırmanız için program var zaten onu kullanın

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    realtek hıgh definition onboard ses kartımı tanımadı kendi sürücü cd sini yüklememe rağmen internetten enson xp driveri yüklememe rağmen bi de ati radeon 7000 vga kartım var onunda driverini kabul etmedi standart ekran kartına dönüştü iğrenç bi görüntü var ama başka bi bilgisayara kurdum bahsettiğim kartlar onda yok daha basit sistem onda sorun yaşamadım bi arkadaşa verdim oda hiç bi sorun yaşamamış bazı sürücülerde sıkıntı çıkarıyo anladığım kadarı ile
    WINDOWS UP-DATE sitesine bağlanın bakalım ne eksik
    göreceksiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyi kastettiğinizi anlamadım hocam legalleştirdim güncelleştirmeler yaptım hatta önceki mesajlarıma bakarsanız .netframework ve bazı proğramları entegre ettim özelden açıkça söylermisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neyi kastettiğinizi anlamadım hocam legalleştirdim güncelleştirmeler yaptım hatta önceki mesajlarıma bakarsanız .netframework ve bazı proğramları entegre ettim özelden açıkça söylermisiniz
    Özel olmasına gerek yok dediğim gibi diğer PC kurdum şimdiye
    kadar hiçbir sorun olmadı.Hiç kasmadanda çalışıyor.Yaptığım tek
    şey direk formatladım ve yeni çıkan güncellemeride yükledim
    Siz en iyisi baştan başlayın yazdıklarımıda direk olarak uygulayın
    bunun dışına çıkmayın ve CD birşeyler entegre etmeyin eksik
    varsa güncellemeleri yaparsınız.

2 numaralı bilgisayardaki özellikler

XP PRO SERVICE PACK 2
    AMD ATHLON 3000+ 1.8 GHZ
    512 MB RAM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam yanlış anlaşılma var galiba ben entegre ettikten sonraki haliyle yükleyince problem olmuyo orjinal halini cd ye yazdırdım onda problemler oluştu problem çıkarmayan makinemde kendi yaptığım cd yi de denedim yine problem yok benim anlatmak istediğim acemi veya anlamayan biri değilim onu anlatmaya çalışmıştım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende diyorum ki hiçbir entegre işlemi yapmadan Verdiğim bu
    CD ile direk kurdum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam ben sizinle polemiğe girmiycem çünkü ben de size diyorumki ben bi kaç makineye kurdum problem yok bi makineye kurdum realtek ses kartı ve ati radeon 7000 vga kartında problem yaşadım kuramadım bu yüzden normal xp kurdum hatam varsa affola başka bişey yazmak istemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

hocam ben sizinle polemiğe girmiycem çünkü ben de size diyorumki ben bi kaç makineye kurdum problem yok bi makineye kurdum realtek ses kartı ve ati radeon 7000 vga kartında problem yaşadım kuramadım bu yüzden normal xp kurdum
    Sorun polemik olayı değil bu cd birçok arkadaşımada verdim
    bazılarınada ben kurdum o zaman tek sorun kalıyor kurduğunuz
    pc ile alakalı özel bir durum var.Anlatmak istediğim sadece
    verdiğim CD sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam yine yanlış anlaşılma var ben cd de problem var demedim
    galiba bazı driverlerle uyumsuzluk sözkonusu dedim kendi pc m de p3800 256 sdram 80gb hdd soundmax audio nvidia 32mb sorun yok bi müşterinin dualcore 1,8 1024 ram ati radeon 7000 realtek audio vga ve audio da problem oldu kendi driver cd lerinden ble tanıtamadım problem sistem kaynaklı olabileceği gibi cd içeriği ile alakalı da olabilir ama kesinlikle kaynak budur diye bişey demedim yanlış anlaşılma var sürekli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu cd ile kurulan bir bilgisayardan buraya yazıyorum. senin yapman gereken bu cd ile verilen bazı drıverları kaldırmakve senin donanımındaki aygıtların drıverlarını bu cd deki sürümlerden eski bile olsa kurman lazım ben bir oyunda ekran kartını orjinal drıveri olmadığı için oyun açılmamıştı. bunlara bir bak .

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 10/21 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri