usta ellerine sağlık teşekürler
Teşekkur: 0
usta ellerine sağlık teşekürler
slm bence sesleri koyarsanız cok daha güzel olacak birde cok kasıyor nedense.
teşekkürler paylaşım içim
YARDIM LÜTFEN.:Windows XP ULTIMATE Edition 2008 TR YÜKLEDİM VE COK GÜZEL OLMUŞ VE GÜNÇELLEŞTİRMELER BÖLÜMÜ NU GÖSTER YERİ BOŞ VE HİÇ BİR PROGRAM YOK BU NORMAL Mİ.... VE SAHTE YAZILIM KURBANI OLABİLİRSİNİZ DİYE BİR YAZILIM CIKIYOR NE YAPMAM GEREKİR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
arkdaşlar ben yükledim sorunsuz update yapıyor. yalnız vereceğim linkten aktivasyon dosyasını çekin. windowsu orjinal hale getirdikten sonra en son bu proğramı çalıştırın enter deyin hiç bir sorun yaşanmaz oldsman hocama çok teşekkürler ederim şahane bir işletim sistemi yalnı hocam aktivasyon yapılmayınca arkadaşın sözünü ettiği uyarı geliyor link burada güle güle kullanın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
oldsman hocam bir cevap verirsen memnun olrum
bu aktivasyonu ben nomal xp kurduktan proğramlarla ***ini değiştirdikten,sonra kulanıyordum hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
yardım lütfen...ikinci bir kullanıcı hesabı acmak ve bunu sınırlı yapmak münkün deyilmi XP ULTIMATE Edition 2008 de
o linkteki aktivasyon dosyasını indirdikten sonra İçindeki antiwpa3.cmd dosyasını çift tıklayın ve daha sonra entere basın daha sonra tekrar enter e basın işlem tamamdır
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri