evet ofis 2007 yi entegre edebilirsin kardeşim
Teşekkur: 0
evet ofis 2007 yi entegre edebilirsin kardeşim
evet entegre edebılme sansın var.
teşekkürler. Emeğe saygı lütfen.
Ustam eline sağlık. Benim PC 1 GB ram var ama yinede kastı bende eklentilerini kaldırdım ama 2. CD mükemmel oldu.:45:
indirdim yükledim bir sorunum var kullanıcı hesaplarında hesaplarda parola koruması yaptığım zaman bilgisayar açılışta bir uyarı veriyor tamam diyorum öyle çıkıyor bazende bilgisayar açılıyor sistem oturum açıyor fakat ekran açılmıyor galiba kullanıcı hesaplarında sorun var başka arkadaşın başına gelen var mı yoksa partların birinde mi bir sorun vardı bilgilendirirseniz sevinirim
sadece temaları yüklemek mümkünmü acaba teşekkürler ustalar
peki ama nasıl 2007 cd si içinde bi çok dosya var bunları gördüğüm kadarı ile tek dosya halinde entegre etmeliyiz setup dosyasını hem bu konuda yardımlarınızı bekliyorum hem de .net framework yok bu xp içinde .net 1-2-3 ve bunların güncelleştirmelerini nasıl entegre ederiz pm atabilirsiniz şimdiden herkese teşekkür eder saygılar dilerim
OLDSMAN usta ben sana adresimi vereyim sana zahmet bunu bana kargoyla yolla ücretini ben öderimben kaç günde indirecem usta bunu
sevgili OLDSMAN hocam ben .netframework sürümlerini ve güncellemelereini entegre ettim başla.cmd den ayarınıda yaptım bilgisayarı cd den boot a ayarladım boot etmedi senin cd den boot ettim formatlama bölümüne gelince benim oluşturduğum cd yi taktım format çekmedi yeniden başlattım formatı da senin cd ile attım format biter bitmez cd leri değiştirdim ve kurulumu başarı ile gerçekleştirdim şimdi yeni bi cd yapmak istiyorum benim oluşturduğum hali ile ama boot u bozuluyo bana yardımcı olurmusun cd nin imaj dosyası varmı sende boot imajı yardımcı olursan sevinirim birde 2. cd için 2007 entegre etmek istiyorum teşekkürler emeğine sağlık
nrg uzantılı bir dosya İLK AÇTIĞIMIZ YEREMİ YOKSA BAŞKA BİR KLASÖRÜN İÇİNEMİ ÇIKACAK BULAMADIM ARKADAŞLAR YA PART LERİN BİR BOZUK YADA BEN GÖREMEDİM BİR YARDIM LÜTFEN
SEMERKAND
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri