Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/21 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
204 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Perfect Xp FULL Drivers Edition 2008-TR-SP2

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

indirdim yükledim bir sorunum var kullanıcı hesaplarında hesaplarda parola koruması yaptığım zaman bilgisayar açılışta bir uyarı veriyor tamam diyorum öyle çıkıyor bazende bilgisayar açılıyor sistem oturum açıyor fakat ekran açılmıyor galiba kullanıcı hesaplarında sorun var başka arkadaşın başına gelen var mı yoksa partların birinde mi bir sorun vardı bilgilendirirseniz sevinirim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece temaları yüklemek mümkünmü acaba teşekkürler ustalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Teşekkürler

Ustam eline sağlık. Benim PC 1 GB ram var ama yinede kastı bende eklentilerini kaldırdım ama 2. CD mükemmel oldu.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki ama nasıl 2007 cd si içinde bi çok dosya var bunları gördüğüm kadarı ile tek dosya halinde entegre etmeliyiz setup dosyasını hem bu konuda yardımlarınızı bekliyorum hem de .net framework yok bu xp içinde .net 1-2-3 ve bunların güncelleştirmelerini nasıl entegre ederiz pm atabilirsiniz şimdiden herkese teşekkür eder saygılar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OLDSMAN usta ben sana adresimi vereyim sana zahmet bunu bana kargoyla yolla ücretini ben öderim ben kaç günde indirecem usta bunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili OLDSMAN hocam ben .netframework sürümlerini ve güncellemelereini entegre ettim başla.cmd den ayarınıda yaptım bilgisayarı cd den boot a ayarladım boot etmedi senin cd den boot ettim formatlama bölümüne gelince benim oluşturduğum cd yi taktım format çekmedi yeniden başlattım formatı da senin cd ile attım format biter bitmez cd leri değiştirdim ve kurulumu başarı ile gerçekleştirdim şimdi yeni bi cd yapmak istiyorum benim oluşturduğum hali ile ama boot u bozuluyo bana yardımcı olurmusun cd nin imaj dosyası varmı sende boot imajı yardımcı olursan sevinirim birde 2. cd için 2007 entegre etmek istiyorum teşekkürler emeğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Partları açtığınız zaman nrg uzantılı bir dosya çıkacaktır. Bu dosyayı çift tıkladığınız zaman nero programı açılacaktır. Yapmanız gereken cd yazıcıya boş bir cd koymak. Ultimate xp bootlu olarak yazılacaktır. Hepsi bu kadar. Yalnız ultimate cd sinde trojan var. Kaspersky tehlikeli bir trojan olarak görüyor. Bu da bilginize. Belki içndeki *****leri trojan olarak görüyordur. Ben yükledim ve kullanıyorum. Yükleme yapıldıktan sonra adaware ile taratıyor ve trojanı siliyorum.:45:

nrg uzantılı bir dosya çıkmıyor kardeş nasıl çıkartcaz yaw bunu deli olacamda:49: :49: :49:
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nrg uzantılı bir dosya çıkmıyor kardeş nasıl çıkartcaz yaw bunu deli olacamda:49: :49: :49:

winrarın varsa dosyalara resimdeki gibi sağ klike basılı tut hepsini seç ve dosyaları çıkar de çıkması lazım:45:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nrg uzantılı bir dosya İLK AÇTIĞIMIZ YEREMİ YOKSA BAŞKA BİR KLASÖRÜN İÇİNEMİ ÇIKACAK BULAMADIM ARKADAŞLAR YA PART LERİN BİR BOZUK YADA BEN GÖREMEDİM BİR YARDIM LÜTFEN
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Part'lar sağlam açıklamaları dikkatli okuyunuz

NRG uzantılı dosyayı direk CD yazdırın

Sayfa 6/21 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri