Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
204 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Perfect Xp FULL Drivers Edition 2008-TR-SP2

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Partları açtığınız zaman nrg uzantılı bir dosya çıkacaktır. Bu dosyayı çift tıkladığınız zaman nero programı açılacaktır. Yapmanız gereken cd yazıcıya boş bir cd koymak. Ultimate xp bootlu olarak yazılacaktır. Hepsi bu kadar. Yalnız ultimate cd sinde trojan var. Kaspersky tehlikeli bir trojan olarak görüyor. Bu da bilginize. Belki içndeki *****leri trojan olarak görüyordur. Ben yükledim ve kullanıyorum. Yükleme yapıldıktan sonra adaware ile taratıyor ve trojanı siliyorum.:45:
    AUTORUN çalışma sistemini KASPERSKY virüs uyarısı olarak algılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerinize sağlık,1.cd yi indirip yazdırıp kurdum harika,şimdide 2. cd yi indireceğim.onunda mükemmel olacağını sanıyorum.tekrar teşekkür eder başarılarınızın daim olmasını dilerim.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ellerinize sağlık,1.cd yi indirip yazdırıp kurdum harika,şimdide 2. cd yi indireceğim.onunda mükemmel olacağını sanıyorum.tekrar teşekkür eder başarılarınızın daim olmasını dilerim.saygılar.

GÜLE GÜLE kullan kardeşim

:45:

Konu OLDSMAN tarafından (16-09-2008 Saat 04:11 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri