oldsman disket olusturulması gerektiğini biliyorum ve olusturduğum disketle kurulumda F6 ile dosyalarıda gösteriyorum.Fakat format atıp windows dosyalarını kopyalamadan önce raid sürücüleri yukleyemediğine dair hata veriyor..
Teşekkur: 0
oldsman disket olusturulması gerektiğini biliyorum ve olusturduğum disketle kurulumda F6 ile dosyalarıda gösteriyorum.Fakat format atıp windows dosyalarını kopyalamadan önce raid sürücüleri yukleyemediğine dair hata veriyor..
Disketi yeniden oluştur yapmadan önce diski biçimlendir
bios ayarlarında sata operation mode raid mode olarak ayarlanmış mı ?
Konu OLDSMAN tarafından (26-02-2008 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.
wındows cd sini indişrdim ve kurdum gayet güzel emeği geçenlere teşekkürler.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
valla arkadaş bende göremiyorum ama yerini belki gösterirler bekle
herkes kurdum çok güzel diyor
ben delirecem yaw göremiyorum bu dosyayı nrg midir nedir sadece imaj setup bıyla 2008 ultımate zipini görüyorum başkada bir şey yok..... sendede aynımı?![]()
![]()
![]()
SEMERKAND
üstad emegine saglık ellerin dert görmesin..
şöyle bir sorunum var: pc de xp kurulu ona format çekip bunu kurabilirmiyim?şimdiden yardımlarınız tşkler.
arkadaşım bende bu img burn kurarken hata veriyor
birde ultimate 2008.iso dosyası yok
SEMERKAND
arkadasım dosyaları rar'dan çıkarıyorsun.ayrıyeten başka bir yazma programı kullanıyrosan onunla çakışabilir!çünkü bende nero vardı kurdugumda neroyu kaldırdı dosyanın içinde cd yazma var programı dikkat et lütfen!!!:45:![]()
Açıklamaları okuyorsunuz ama nasıl her şey gün gibi
ortada yazdırma programı dahi içerisinde uygulamayı
yaparken biraz dikkat edin yeter
![]()
saygı deger üstadım benim 75.mesajda bir sorunum vardı ona bakabilirmisiniz?iyi çalışmalar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri