Teşekkur: 0
FULL driver entegreli bir CD var elimde birkaç gün içindekendi driverlerimi veya kullandığım programları bu cdye nasıl aktarabilirim her formattan sonra teker teker yüklemek istemiyorum ayrıca bir harika olmuş çok beğendim sorunsuzca kullanıyorum cevap verirseniz sevinirim
foruma ekleyeceğim.VISTA görünüm paketi dahildir
SP2 yüklüdür,kurulum esnasında sadece yönergeleri
takip edeceksiniz
![]()
oldsman ustam yükleyeceğiniz cd'yi acaba rapipshareden başka bir dosya yükleme merkezine yapabilirseniz seviniriz. rapip üyesi olmadığımız için 100mb'lık bir dosyayı en az yarım saatte indiriyoruz.geçen gün easy-shareden dosya indirdim.107 kb'la indirdi.gayet güzel.rapidde 60kb'ı geçmiyor malesef.ilgilenirseniz sevinirim,teşekkürler.
Sende haklısın derdini anlıyorum ama benim üyeliğim olduğu içinoldsman ustam yükleyeceğiniz cd'yi acaba rapipshareden başka bir dosya yükleme merkezine yapabilirseniz seviniriz. rapip üyesi olmadığımız için 100mb'lık bir dosyayı en az yarım saatte indiriyoruz.geçen gün easy-shareden dosya indirdim.107 kb'la indirdi.gayet güzel.rapidde 60kb'ı geçmiyor malesef.ilgilenirseniz sevinirim,teşekkürler.
sağlam bir yere up-load etmem gerek yoksa linkler 1-2 gün içinde
siliniyor,o kadar zaman harcayıp up-load ediyorum linklerimin 1-2 gün
içinde silinmesi açıkçası beni çok üzüyor.
Linkler nasıl olsa silinmeyecek o yüzden sorun çıkmayacak merak etme
:49:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)