REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: ABD' TAK'ı da terörist örgüt ilan etti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 ABD' TAK'ı da terörist örgüt ilan etti

ABD' TAK'ı da terörist örgüt ilan etti

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın, terörist PKK ile bağlantılı TAK örgütünü de küresel terör örgütü ilan etmeyi kararlaştırdığı öğrenildi. TAK, artık ABD'nin de ortak düşmanı.

Edinilen bilgiye göre, bu kararla birlikte, ABD çıkarlarına yönelik terörist bir tehdit olarak nitelendirilen TAK'ın ve bağlantılı kişilerin, varsa ABD'deki malvarlığı dondurulacak.
    Konuyla ilgili resmi açıklamanın, kısa süre içinde ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılması bekleniyor. TAK'ın bağlantılı bulunduğu terörist PKK, uzun yıllardır ABD Dışişleri Bakanlığı'nin küresel terörist örgütler listesinde yer alıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birgün olsun bu amerikayı dağılmış vaziyette görseydim asıl terörün olup olmadığını ondan sonra görürdüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Birgün olsun bu amerikayı dağılmış vaziyette görseydim asıl terörün olup olmadığını ondan sonra görürdüm
    Çok haklısın çetin abi ,bu terör örgütlerinin abd ile olan bütün ilişkileri ortaya çıktı ama adamlardaki pişkinlik duygusu biraz fazla salgılanıyor sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünya üzerindeki Terör örgütlerinin hangisi ABD ile bağlantısı yokki. hepsinin öle yada böle var.. El kaide en başta olmak üzere. hepsinin abd ile ortak çalışmaları olmuştur bu zamana kadar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri