Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Başbakan’la Alevi iftarı krize dönüştü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şerefsizlik resmen ...Tayyip efendi milletin dininede laf etmeye basladı ...Bide basbakan olacak.... Müslümanım diye , ortada dolaşırsın Bir müslüman bunu yaparmı Bu insanlar düşman deil bunlarda Dinlerini neden acık acaık yapamıyor hep dıslanıyor anlamadım gitti alevilerde müslüman alevilerde insan alevilerinde dini kuran alevilerinde peygamberi hz.muhammed neden böle yapiolar anlamadım ..Allah ıslah etsin böle dusmanlık böle ayrımcılık yapanları...
    Aleviler '' Kur'an değiştirilmiştir '' diyorlar nasıl müslüman oluyorlar acaba ??

Ve bu arada bi Başbakandan bahsederken uslubumuza daha dikkat etmeliyiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aleviler '' Kur'an değiştirilmiştir '' diyorlar nasıl müslüman oluyorlar acaba ??

Ve bu arada bi Başbakandan bahsederken uslubumuza daha dikkat etmeliyiz.
    Kim Diyor Kuran değiştirilmiş diye...Lütfen şöle saçma sapan seyler sölemeyelim ...Müslüman deillerse ne bu ınsanlar uzaylı fln mı ? Bide basbakana kullanacagım baska bir hitap bulamadım !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Diyor Kuran değiştirilmiş diye...Lütfen şöle saçma sapan seyler sölemeyelim ...Müslüman deillerse ne bu ınsanlar uzaylı fln mı ? Bide basbakana kullanacagım baska bir hitap bulamadım !
    Bizzat arkadaşım yüzüme söyledi Niye değiştirilmiş olmasın dedi ve kendisi alevidir.

Uzaylı olduklarını iddaa etmiyorum her inanca saygım var ama bence bu insanları müslüman olarak kabul edemedeyiz , Çünkü Kur'an da ve ayetlerde ben '' alevilik '' lafzına hiç rastlamadım!

Bencede bu adamlar din ve vicdan özgürlüğünden yararlanmalı ama bence müslüman değiller bi meshep de olamazlar çünkü İslamiyet' de 4 mezhep mevcuttur.

O kesimi bi kültür olgusu olarak adlandırabiliriz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bizzat arkadaşım yüzüme söyledi Niye değiştirilmiş olmasın dedi ve kendisi alevidir.

Uzaylı olduklarını iddaa etmiyorum her inanca saygım var ama bence bu insanları müslüman olarak kabul edemedeyiz , Çünkü Kur'an da ve ayetlerde ben '' alevilik '' lafzına hiç rastlamadım!

Bencede bu adamlar din ve vicdan özgürlüğünden yararlanmalı ama bence müslüman değiller bi meshep de olamazlar çünkü İslamiyet' de 4 mezhep mevcuttur.

O kesimi bi kültür olgusu olarak adlandırabiliriz.
    O arkadaşım laf olsun diye konusuyor Bende ALEVİYİM ama ben demiyorum nasıl olcak şimdi ! Peki Bu insanlar neden kuran okur neden Hz.muhammede inanır neden Müslümanım der yanı ölesinemi yapiolar bunları ..Senin dediğin gibi ölesine bi topluluk olsalardı emın ol rahat takılırlardı bu saydıklarımın hiç birini yapmazlardı ...Yani camiye gitmiyoruz namaz kılmıyoruz (kılıyoruz ama 5 vakit değil) die müslüman olmuyormuyuz way bea oda güzelmiş ...Devam edelim böle Dıslamaya Ne güsel Müslümanlarsınız kendı halkınızı dıslıyorsunuz Bu muslumanlıkta warmı bı musluman yaparmı bunu ... neyse saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O arkadaşım laf olsun diye konusuyor Bende ALEVİYİM ama ben demiyorum nasıl olcak şimdi ! Peki Bu insanlar neden kuran okur neden Hz.muhammede inanır neden Müslümanım der yanı ölesinemi yapiolar bunları ..Senin dediğin gibi ölesine bi topluluk olsalardı emın ol rahat takılırlardı bu saydıklarımın hiç birini yapmazlardı ...
    Tanıdığım tek '' Kur'an değiştirilmedi '' diyen alevisin. Ben onların inancına karışmıyorum ve onlara özgürlüklerinin verilmesi yönündedir ama dinle alakalı düşüncelerim belirttiğim gibidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tanıdığım tek '' Kur'an değiştirilmedi '' diyen alevisin. Ben onların inancına karışmıyorum ve onlara özgürlüklerinin verilmesi yönündedir ama dinle alakalı düşüncelerim belirttiğim gibidir.
    Ya kardeşim bnm binlerce tanıdıgım alevi war ama hiçbiri kuran değiştirildi demiyor...Neyse Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O arkadaşım laf olsun diye konusuyor Bende ALEVİYİM ama ben demiyorum nasıl olcak şimdi ! Peki Bu insanlar neden kuran okur neden Hz.muhammede inanır neden Müslümanım der yanı ölesinemi yapiolar bunları ..Senin dediğin gibi ölesine bi topluluk olsalardı emın ol rahat takılırlardı bu saydıklarımın hiç birini yapmazlardı ...Yani camiye gitmiyoruz namaz kılmıyoruz (kılıyoruz ama 5 vakit değil) die müslüman olmuyormuyuz way bea oda güzelmiş ...Devam edelim böle Dıslamaya Ne güsel Müslümanlarsınız kendı halkınızı dıslıyorsunuz Bu muslumanlıkta warmı bı musluman yaparmı bunu ... neyse saygılar...
    Güzel kardeşim meshep mi alevilik ? 4 tane mezhep var !

Nasıl ibadet ediyorsunuz namaz mı kılıyorsunuz hayır ? Çok değişik bi stilde ibadet ediyorsunuz ve kadın erkek aynı ortamda ve bunun Kur'an ' da asla ve asla yeri yok!!

Müslüman bi insan '' Kur'an değiştirildi '' der mi ?

Güzel kardeşim ben bu insanların inançlarını saygı duyuyorum ama bu kesim Müslüman olamaz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri