Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Başbakan’la Alevi iftarı krize dönüştü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tanıdığım tek '' Kur'an değiştirilmedi '' diyen alevisin. Ben onların inancına karışmıyorum ve onlara özgürlüklerinin verilmesi yönündedir ama dinle alakalı düşüncelerim belirttiğim gibidir.
    usta kulaktan dolma yada bir kişinin solediği lafları bır topluma mal etmemek lazim o kişinin konuşması fıkrı kendini bağlar benim çok alevi dostum var fakat öyle birşey duymadım gormedimde dini konulardada dort dortlukler diye bilirim ben ce soylenenler boş laf karalamadan ibaret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O arkadaşım laf olsun diye konusuyor Bende ALEVİYİM ama ben demiyorum nasıl olcak şimdi ! Peki Bu insanlar neden kuran okur neden Hz.muhammede inanır neden Müslümanım der yanı ölesinemi yapiolar bunları ..Senin dediğin gibi ölesine bi topluluk olsalardı emın ol rahat takılırlardı bu saydıklarımın hiç birini yapmazlardı ...Yani camiye gitmiyoruz namaz kılmıyoruz (kılıyoruz ama 5 vakit değil) die müslüman olmuyormuyuz way bea oda güzelmiş ...Devam edelim böle Dıslamaya Ne güsel Müslümanlarsınız kendı halkınızı dıslıyorsunuz Bu muslumanlıkta warmı bı musluman yaparmı bunu ... neyse saygılar...
    Güzel kardeşim meshep mi alevilik ? 4 tane mezhep var !

Nasıl ibadet ediyorsunuz namaz mı kılıyorsunuz hayır ? Çok değişik bi stilde ibadet ediyorsunuz ve kadın erkek aynı ortamda ve bunun Kur'an ' da asla ve asla yeri yok!!

Müslüman bi insan '' Kur'an değiştirildi '' der mi ?

Güzel kardeşim ben bu insanların inançlarını saygı duyuyorum ama bu kesim Müslüman olamaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar İşte Türk toplımunun kultur guzelliği alevisi,sunnisi ,lazı ,çerkezi,vs bu ülke bu tür ayrımcılıktan hep kaybetti yok kimsenin kimseden farkı herkesi Allahu tala yarattı insanlara sen şusun sen busun demedi herkes demokratik laik Türkiyede Dinini ,İnancını olduğu gibi yaşama özgürlüğüne sahiptir ve bu konuda kimse kimseye hesap sorma hakkına vede sen susun sen busun deme lüksüne sahip değildir Politika pis iştir politikacı senı sen olduğun için sevmez senden ne kazanırim bundan ne kaybederim ki kayıp etmemek için ne yapmalıyım der ,bundan dolayı zaman birlik beraberlik zamanı boş laflara artık bu milletim karnı tok diyorum vede zamanın kucaklaşma zamanı olduğuna inaniyorum bu yurt altında yaşayan tüm insanlarımız kardeştir hiç kimsenin bir birinden farkı yoktur.
    Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta kulaktan dolma yada bir kişinin solediği lafları bır topluma mal etmemek lazim o kişinin konuşması fıkrı kendini bağlar benim çok alevi dostum var fakat öyle birşey duymadım gormedimde dini konulardada dort dortlukler diye bilirim ben ce soylenenler boş laf karalamadan ibaret
    İzmir ' de yaşıyorum ve burada çok alevi tandığım var ne yazık ki hepsi aynı görüşü savunuyor karalamayla alakası yok.

4. 10-01-2008, 23:57

Sebep
    gereksiz polemik

5. 11-01-2008, 00:00

Sebep
    gereksiz polemik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuyu kapatıyorum böyle konular yaz yaz bitmez keyifli muhabbetler hepinize

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri