Diğer herhangi bir GSM operatöründen, aboneliklerini iptal ettiklerini belgeleyen ve Vodafone ön ödemeli tarifelerden birini seçen yeni abonelerimiz, Vodafone için özel olarak üretilen Vodafone 225 cep telefonununa 39 YTL’ye sahip olabileceklerdir.
Yeni abonenin kampanyadan faydalanabilmesi için diğer GSM operatöründen, aboneliğin iptal edildiğine dair almış olduğu Geçiş ve Boşa Çıktı Belgesi’ni herhangi bir Vodafone Shop’a getirmesi gerekmektedir. Belgeyi ibraz edemeyen aboneler için Vodafone 225 cep telefonunun satış fiyatı 84 YTL’dir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Diğer GSM operatöründen alınan Geçiş ve Boşa Çıktı Belgesi’nin tarihi, Vodafone’a abonelik tarihinden 1 yıldan daha eski olmamalıdır.
Abonenin kampanyadan faydalanabilmesi için minimum 20 kontör yüklemesi gerekmektedir.
Kampanya 20.12.2007 tarihi itibari ile başlamış olup, Vodafone Shop’ların cihaz stoklarıyla sınırlıdır.
Yer imleri