Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: msn uzaktan yardým açmýyor yardým lutfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs msn uzaktan yardým açmýyor yardým lutfen

selam arkadaþlar benim msn sorun var arkadaþa uzaktan yardým edecem benim mesene þu hatayý veriyor mesene mesegiri yukleyin o yazýyý týklýyorum msn kendi sayfasý çýkýyor ordan yukleme yapýyorum yine ayný hatayý veriyor neden acaba bana yardýmcý olursanýz sevinirim ........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mertcan25 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    selam arkadaþlar benim msn sorun var arkadaþa uzaktan yardým edecem benim mesene þu hatayý veriyor mesene mesegiri yukleyin o yazýyý týklýyorum msn kendi sayfasý çýkýyor ordan yukleme yapýyorum yine ayný hatayý veriyor neden acaba bana yardýmcý olursanýz sevinirim ........
    Hiç yapmadým uzaktan yardým iþine ama zor olduðunu duymuþtum ,kolay gelsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çok Yardimci Oldun SaÐol YanÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mertcan25 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Çok Yardimci Oldun SaÐol YanÝ
    Fikrimi beyan ettim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yokmu bilen biri acaba? yardýmcý olsa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým msn den eylemler týkla ordan uzaktan yardým isteyeceðin kiþiyi seç tamam týkla sen baþkasýna yardým edeceksen karþýdaki kiþi ayný uygulamayý yapsýn..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anlýk ileti konuþmasý sýrasýnda hiçbir zaman parolanýzý veya kredi kartý numaranýzý vermeyin.

Uzaktan Yardým özelliðini kullanabilmeniz için Messenger'ýn en yeni sürümü gerektiðinden davetiniz gönderilmedi. En yeni sürümü yüklemek için lütfen Windows Live Messenger güncelleþtirme sitesine gidin.

dediyini yaptým yine ayný bu ileti çýktý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anlýk ileti konuþmasý sýrasýnda hiçbir zaman parolanýzý veya kredi kartý numaranýzý vermeyin.

Uzaktan Yardým özelliðini kullanabilmeniz için Messenger'ýn en yeni sürümü gerektiðinden davetiniz gönderilmedi. En yeni sürümü yüklemek için lütfen Windows Live Messenger güncelleþtirme sitesine gidin.

dediyini yaptým yine ayný bu ileti çýktý
    GroosLoop programý ile uzaktan baglantý saðlayabilirsiniz.Ýki bilgisayarada proðramý kurunuz.Ýki bilgisayarda kurulu programý çalýtýrýnýz.Access yazan bölümü týklýyýnýz.Karþý bilgisayardaki Access kodu size iletsinsin sizde bilgisayarýnýza bu kodu giriniz.ikiniz ayný anda Conncet basýnýz.Bilgisayarýnýza uzaktan baðlantý kurulur.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

CrossLoop; TightVNC (Virtual Network Computing-Sanal Sunucu) mantýðý ve kaynak kodlarý ile yazýlmýþ, temelinde sanal sunucu mantýðý olan bir uzak masaüstü baðlantýsý programýdýr.
    Günümüzde herkesin internet ortamýnda birbirinin bilgisayarýna baðlanmaya gerek yardým etme/isteme gerekse çeþitli sebeplerden ihtiyaç duymaktadýr.
    Programýn Çalýþma Mantýðý Özetle Þöyledir :
    Karþý tarafa baðlanan ve baðlanýlacak bilgisayarda da bahsedilen program kurulu olmasý halinde baðlanýlmayý isteyen kiþi programý açarak Host kýsmýna girecek ve program penceresinin alt kýsmýnda programca kendisine otomatik olarak üretilen Access Code yani Eriþim Kodunu alýp baðlanmasýný istediði karþý tarafa vermesi, karþý tarafýn da Join (giriþ) kýsmýnda bu kodu yazmasý sayesinde her iki bilgisayarýn CrossLoop sunucusunda buluþturularak birbirine uzak masaüstü baðlantýsý yapmasýný saðlamaktan ibarettir.
    Join kýsmýndan baðlanmak isteyen kiþinin eriþim kodu, baðlantý isteyen kiþinin ip numarasý ve benzeri baðlanmak için gereken bilgileri ile buluþturularak bilgisayarýna baðlanmasý saðlanmaktadýr.
    Bilgisayarýna baðlanýlmasýný isteyen kiþi eriþim kodunu verip Connect tuþuna bastýktan sonra baðlanacak kiþinin 2 dakika içinde kodu Join kýsmýna yazýp Connect tuþu ile baðlanmasý gerekir, süre aþýlýrsa karþý taraftan yeni kod istemesi gerekecektir.
    Bu baðlanma iþi her iki tarafýn da onayý ve CrossLoop sunucularýndaki çeþitli eriþim kodu, ip, mac adresi (internet kartý adresi) kontrollerinden geçerek yapýldýðýndan kötü niyetli kiþilerin bu programla baþkasýna baðlanmasý pek mümkün deðil.
    # Programýn çalýþmasý için herhangi bir ilave programa gerek yoktur. Windows uzak masaüstü programýna da ihtiyaç yoktur.
    # CrossLoop ile gönderilen ve alýnan veriler CrossLoop sunucularýnda encrypt edilir yani baþkalarýnýn dýþarýdan eriþimini engellemek için ayrýca þifrelenir.
    # Adsl modem, router (internet daðýtýcý) gibi internet eriþim cihazlarýnýza ayrýca bir ayar yapmanýzý gerektirmez.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aydýnlattýðýn ve paylaþýmýn için saol paþam

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri