REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: sunny beslemesi çık çık yapanlar baksın !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny beslemesi çık çık yapanlar baksın !!!

slm arkaşlar entekreli sunny çık çık ses yaptığı ve çihazın açılıp kapanma sorunu olanlar trafo yanında 150 om direncin değerini 75 oma düşürürlerse sorun düzelir. Boşuna komdansatörleri değiştirmeyin. 7010 7011 8020 cı fta farketmez trafonun yanında R106 150 om 75 om yapın tamam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekürler tavsiyeleriniz için ama kondansatörleri değiştirince sorun düzeliyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi bilgidir arkadaş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgileriniz için Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol kardeş
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstad bilgi bilgidir. hepsine ihtiyacımız olur elbet birgün.
    Saygılarımla, MURTAZ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstadlarım.
    bana sorunsuz (son yazılımlarda Türksat yayınlarında donma yapıyor birde Hotbirt uydusuna
    geçerken 5 dakika uydu işareti veriyor. Çanakla oynadım elembi ile oynadım sizin anlayacağınız
    Turksatta yayın çekim gücü üstteki 62 ile 68 arasında değişiyor. Yani TRT frekanlarında 68
    gösteriyor alttaki çekim ise 98-100 arasında gösteriyor. Hotbirdte ise 71 ile 75 arasında alttaki
    çekim ise oda 98-100 arası gösteriyor. Ne yaptım ise bu sorunu halledemedim. Meğer yazılımdan
    kaynaklandığını öğrendim. Ankara konya sokaktaki arkadaşa sordum oda son yazılımı yükle
    dedi. Sizler daha iyi bilirsiniz donma yapması için ne yapmam gerekiyor.
    ) yazılımdan mı yoksa trafonun yanındaki kondastörleri mi değiştireyim. Hangi yazılımı attım sa sorun çözülmedi
    Türksattaki kanalların yarısında cır cır donma yapıyor. Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çük teşekkür ederim. Türksat kanallarını seyredemez oldum. bazı kanalları
    hiç göstermiyor. yani Kanal 1 hiç yok. çekim frekansı üst çekim 64, alt çekim
    98 görteriyor. SUNNY 7011 DCIZ - 12.C1.A5 Çalışmalarınızda başarılarınızın
    devamını dilerim.
    Saygılarımla, MURTAZ. Ankara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MURTAZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstadlarım.
    bana sorunsuz (son yazılımlarda Türksat yayınlarında donma yapıyor birde Hotbirt uydusuna
    geçerken 5 dakika uydu işareti veriyor. Çanakla oynadım elembi ile oynadım sizin anlayacağınız
    Turksatta yayın çekim gücü üstteki 62 ile 68 arasında değişiyor. Yani TRT frekanlarında 68
    gösteriyor alttaki çekim ise 98-100 arasında gösteriyor. Hotbirdte ise 71 ile 75 arasında alttaki
    çekim ise oda 98-100 arası gösteriyor. Ne yaptım ise bu sorunu halledemedim. Meğer yazılımdan
    kaynaklandığını öğrendim. Ankara konya sokaktaki arkadaşa sordum oda son yazılımı yükle
    dedi. Sizler daha iyi bilirsiniz donma yapması için ne yapmam gerekiyor.) yazılımdan mı yoksa trafonun yanındaki kondastörleri mi değiştireyim. Hangi yazılımı attım sa sorun çözülmedi
    Türksattaki kanalların yarısında cır cır donma yapıyor. Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çük teşekkür ederim. Türksat kanallarını seyredemez oldum. bazı kanalları
    hiç göstermiyor. yani Kanal 1 hiç yok. çekim frekansı üst çekim 64, alt çekim
    98 görteriyor. SUNNY 7011 DCIZ - 12.C1.A5 Çalışmalarınızda başarılarınızın
    devamını dilerim.
    Saygılarımla, MURTAZ. Ankara
    Ne yazılım yüklediysem düzelmedi demişsiniz o zaman teknik bi arıza var demektir bence cihazı servise götürün.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı atilla44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkaşlar entekreli sunny çık çık ses yaptığı ve çihazın açılıp kapanma sorunu olanlar trafo yanında 150 om direncin değerini 75 oma düşürürlerse sorun düzelir. Boşuna komdansatörleri değiştirmeyin. 7010 7011 8020 cı fta farketmez trafonun yanında R106 150 om 75 om yapın tamam.
    takan vatandaş fazla mı takmış direnci neden düşürüyorsunuz ki
    Dreambox 8000 HD PVR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri