REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 9000 Serisi Kaondan Sunny'e dönüşüm yazılımları 14.01.2008 Pazartesi günü forumumuzda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 9000 Serisi Kaondan Sunny'e dönüşüm yazılımları 14.01.2008 Pazartesi günü forumumuzda

Arkadaşlar, 9000 Serilerinde benim gibi cihazını kaona çevirerek tekrar sunny'e dönmek isteyenler için Kaondan Sunny'e dönüşüm yazılımlarını temin ettim. Dönüşüm yazılımlarını 14.01.2008 Pazartesi günü supersatforum farkı ile burada paylaşacağız inşallah.

Yazlımlar verilmiştir Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradan devam edelim
    Konu tike® tarafından (13-01-2008 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vitaro Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar, 9000 Serilerinde benim gibi cihazını kaona çevirerek tekrar sunny'e dönmek isteyenler için Kaondan Sunny'e dönüşüm yazılımlarını temin ettim. Dönüşüm yazılımlarını 14.01.2008 Pazartesi günü supersatforum farkı ile burada paylaşacağız inşallah.
    Teşekkürler usta bu haber çok iyi oldu artık flash yazdırma zorunluluğu kalkıyor , Supersatforum farkı ile.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vitaro Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler.Dönüşüm yazılımlarını bekliyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler usta bu guzel haber ıçin dönüşüm yazılımlarını beklıyoruz sabırsızlıkla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah vitaro arkadaşimizin dediği dosyalar pazartesi günü buraya verilir sunny 9000 cıhazı olanlar bu konuda cok mağdur olmuştu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu harika süper bir haber bende flash ımı yazdırmadım ısrarla dönüşüm yazılımını bekliyorum .vitaro kardeş inşallah söylediğin fake çıkmaz çünkü bundan önceki başkaları tarafından verilen bütün haberler boş çıktı.yazılımı sabırsızlıkla bekliyoruz.teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu süper oldu iste

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradan devam edelim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri