ne zaman hazırlıklı olduk ki,yakın geçmişi çok çabuk unuttuk maalesef
Evet
Hayır
ne zaman hazırlıklı olduk ki,yakın geçmişi çok çabuk unuttuk maalesef
arkadaşlar beni korkutan tokinin yaptıgı konutlar işaalah şaglamdır allah etmesin şaglam olmasa bir çok vatandaşımız hayatını kaybeder.....
Kesinlikle hazır değiliz.Böyle gittiği sürecede hazır olamayız.Bizler herşeyden önce kendi çıkarlarını değilde toplumun çıkarlarını düşünen bireyler olamadığımız sürece bu (her alanda) böyle gider.Ne müteahhitlerimiz gerektiği gibi işlerini yapar nede onları denetleyenler.
değiliz.bekliyoruz sadece ama bişey yapmıyoruz
malesef hazır değiliz her sallantıda yıkılıp gitmişiz yılkıldığımız tarih raflarda tozlanmadılar hala yaralar sıcak![]()
her taraf eski viranelik dolu Allah göstermesin bir depremde neler olur düsünmek bile istemiyorum
Tabiki hayır.. Genel anlamda baktığımızdaa kesinlikle hayır. hazırız demekle olmuyor..
bizler böyle doğa olayları başımıza gelince hazırlık yaparız ama nedenini ben bile halen anlamamışımdır![]()
belki büyük bir depremde çok insan ve mal kaybede biliriz.kendimiz yada yakınlarımızı kaybedebiliriz.ama belkide depremden son ra moderen şehir anlayışı ile yeni şehirler kurula bilir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri