kesinlikle değil
Evet
Hayır
kesinlikle değil
1 musibet 1000 nasihata değer...doğrudur...biz depremi bilirdik, ama yıkıcılığını 19 ağustos da gördük bildik. haa sonrasında önlem almadık yada yarım yamalak aldık. binalar eski bakımsız çürük. depreme dayanmaz diyoruz..ne tamirine nede yenisine gücümüz var...
yani ne yapabiliyoruz nede çıkabiliyoruz. En büyük inancımız "vade doldu ise ne çare?"
devlet deprem için bişeyler yaptı. köprü ve viyadükler sağlamlaştı. bence şöyle sağlam bir deprem olursa onlarda yıkılır...birey olarak tek deprem için tek düşüncem şu; şayet olursa dışarıda kalabilecek bir çadırım varmı? evvelkinde kaldırımda yatmıştık ailece 1 hafta...
selametle...
Bu ankete bence evet diyen olmaz.İnşaatlardan malzeme çalındıkça....
ALLAH korusun büyük bi depreme hazırlıklı değiliz daha..
ultrAslan
ben hazırım her gece yatmadan şahadet getiriyorum.![]()
malesef hazır değiliz ,
ALLAH korusun.
ben evet dedim fakat o nedenle degil bu memlekette debrem olmadanda binalar cöküyor.senin dedigin sebebten şehirlerin aşırı ve dengesiz göc alması merkeze yakın yaşama yayılmayan hep bir yere toplanan konutlar üç tane oy için bunlara göz yumanlar vesair biz millet olarak debreme hep hazırlıklıyız işareti veriyor.debremde parası yenmiş cürük cadırlar debrem sonrası devletin getirdigi vergiler daha sonra hakkı olmadıgı halde debrem konutlarından hak alanlar vesair herkez memnun herkez mutlu sesini cıkaran olmadıgına göre biz debreme hazırlıklıyız siyasiler brokratlar avantacılar bozuk düzenciler organcılar kim diye bilirki biz hazırlıklı degiliz diye ha pardon bunlardan haberi olmayan namuslu vatandaşlar hazırlıklı degil bak onu unuttuk.
Bencede önce insanlarımızın bilinçlendirilmesi ve devletimizin kendi koyduğu kuralları kanunları önce kendinin uygulayıp hayata geçirmesi gerekiyor. ve Yeni yapılanmalar yada yapılarda denetimlerin ciddiyetle yapılması ve takibi gerekli
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri