kesinlikle deðil
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
kesinlikle deðil
1 musibet 1000 nasihata deðer...doðrudur...biz depremi bilirdik, ama yýkýcýlýðýný 19 aðustos da gördük bildik. haa sonrasýnda önlem almadýk yada yarým yamalak aldýk. binalar eski bakýmsýz çürük. depreme dayanmaz diyoruz..ne tamirine nede yenisine gücümüz var...
yani ne yapabiliyoruz nede çýkabiliyoruz. En büyük inancýmýz "vade doldu ise ne çare?"
devlet deprem için biþeyler yaptý. köprü ve viyadükler saðlamlaþtý. bence þöyle saðlam bir deprem olursa onlarda yýkýlýr...birey olarak tek deprem için tek düþüncem þu; þayet olursa dýþarýda kalabilecek bir çadýrým varmý? evvelkinde kaldýrýmda yatmýþtýk ailece 1 hafta...
selametle...
Bu ankete bence evet diyen olmaz.Ýnþaatlardan malzeme çalýndýkça....
ben evet dedim fakat o nedenle degil bu memlekette debrem olmadanda binalar cöküyor.senin dedigin sebebten þehirlerin aþýrý ve dengesiz göc almasý merkeze yakýn yaþama yayýlmayan hep bir yere toplanan konutlar üç tane oy için bunlara göz yumanlar vesair biz millet olarak debreme hep hazýrlýklýyýz iþareti veriyor.debremde parasý yenmiþ cürük cadýrlar debrem sonrasý devletin getirdigi vergiler daha sonra hakký olmadýgý halde debrem konutlarýndan hak alanlar vesair herkez memnun herkez mutlu sesini cýkaran olmadýgýna göre biz debreme hazýrlýklýyýz siyasiler brokratlar avantacýlar bozuk düzenciler organcýlar kim diye bilirki biz hazýrlýklý degiliz diye ha pardon bunlardan haberi olmayan namuslu vatandaþlar hazýrlýklý degil bak onu unuttuk.
ALLAH korusun büyük bi depreme hazýrlýklý deðiliz daha..
ultrAslan
ben hazýrým her gece yatmadan þahadet getiriyorum.![]()
malesef hazýr deðiliz ,
ALLAH korusun.
Bencede önce insanlarýmýzýn bilinçlendirilmesi ve devletimizin kendi koyduðu kurallarý kanunlarý önce kendinin uygulayýp hayata geçirmesi gerekiyor. ve Yeni yapýlanmalar yada yapýlarda denetimlerin ciddiyetle yapýlmasý ve takibi gerekli
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri