REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Mouse'um Bozuldu......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Mouse'um Bozuldu......

Merhaba saygı değer arkadaşlar ya kaç gündür bilgisayarımın mausı bozuk ne yaptımsada yapamadım kullandığım maus NAVİGATÖR WİRELESS OPTİCAL MOUSE hani şu dışarda besleme devresi olupta mausın bilare kendisi kablosuz olanı televizyon resiver kumandası test ettiğim alet üzerinde sinyal denemesi yaptım sinyal vermedi normalde eskiden sinyal veriyordu devreyi kontrol ettim lamba falan değiştim kablo vs olmadı acaba bu sorun neden kaynaklanıyor bilgisi olan arkadaş yardım ederse çok sevinecem ilgi alakanıza teşekkürlerimi sunarım saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kablolu MOUSE kullan daha iyi performans alırsın.
    Hemde fiyatları daha uygun ve daha ucuz.
    Tamir olsa bile eski durumuna zor gelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kablolu mouse daha iyi bence.elektronik arıza olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya kablolu maus var bendede bayaenmiyorum ya arkadaşlar çok hafif ve kalitesiz gibime geliyor ama o bozulanı kabloluya nazaran biraz daha ağır ve inanın kullanırsanız asla vaz geçemesiniz harika bişey ya yinede saolun arkadaşlar.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tercih sizin ZEVKLER ve RENKLER TARTIŞILMAZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mausun pillerini kontrol et,Piller bitmiş olabilir.
    Mausların tamiri ile Kimse uğraşmaz yenisi daha uçuza geliyor.Yenisi 5 Dolar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mausun pillerini kontrol et,Piller bitmiş olabilir.
    Mausların tamiri ile Kimse uğraşmaz yenisi daha uçuza geliyor.Yenisi 5 Dolar
    Aynısının fiatını sordum 30 milyon dediler bana neyseki sorunumu hallettim ilginize çok teşekkürler ediyorum arkadaşlar....driverleri kaldırıp yeniden yükleme yaptıktan sonra oldu.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynısının fiatını sordum 30 milyon dediler bana neyseki sorunumu hallettim ilginize çok teşekkürler ediyorum arkadaşlar....driverleri kaldırıp yeniden yükleme yaptıktan sonra oldu.
    Sevindim ,bi daha problem çıkarmaz inşallah.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri