REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: BEKLENEN 90XX Serisi Kaon'dan Sunny'e Geçiş Yazılımı İlk Burda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslar ben bu yazilimlari kaon 570 hw 12.c1.a5 yükleye bilirmiyim
    hayır yukleyemezssın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın ustalar ben bu yazılımı yükledim fakat ne kke+ nede softcam atamıyorum nedendir daha önce bi sorun yoktu bu yazılımla alakalı olabilirmi .teşkler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leventgaat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın ustalar ben bu yazılımı yükledim fakat ne kke+ nede softcam atamıyorum nedendir daha önce bi sorun yoktu bu yazılımla alakalı olabilirmi .teşkler..
    ben yükledim kardeşim,bi sorun yok. sadece yükledikden sonra ATMup 113 le daha yeni bi yazlım atman gerekiyor,forumda bulunmaktadır,sonra KKE+ yükle tamamdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı afqanasker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ben yükledim kardeşim,bi sorun yok. sadece yükledikden sonra ATMup 113 le daha yeni bi yazlım atman gerekiyor,forumda bulunmaktadır,sonra KKE+ yükle tamamdır.
    dostum ben yazılım yüklüyemedim demiyorum yazılımı yükledim!!!ve gihaz 9030 oldu.. dahasonra kke+ veya softcam yüklenmiyor cihaz kabul etmiyor fail hatası veriyor.bunun nedenini soruyorum teşkler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leventgaat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum ben yazılım yüklüyemedim demiyorum yazılımı yükledim!!!ve gihaz 9030 oldu.. dahasonra kke+ veya softcam yüklenmiyor cihaz kabul etmiyor fail hatası veriyor.bunun nedenini soruyorum teşkler..

arkadaşım güncel bir emu yazılımı atın daha sonra deneyin .

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart süpersin usta kar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bendede aynı sorun var yeni yazılım yükledim yinede kke atılmıyor fail hatası veriyor her yolu denedim kabloları ter çevirdim bort ayarların değiştirdim ne yaptıysam kke ve softcam yüklenmiyor, aynı kabloyla yazılım yükleniyor kanallar yükleniyor ama kke yüklenmiyor bir çare şimdiden teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dogan628 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bendede aynı sorun var yeni yazılım yükledim yinede kke atılmıyor fail hatası veriyor her yolu denedim kabloları ter çevirdim bort ayarların değiştirdim ne yaptıysam kke ve softcam yüklenmiyor, aynı kabloyla yazılım yükleniyor kanallar yükleniyor ama kke yüklenmiyor bir çare şimdiden teşekkürler...
    benim derdimden olan bir kişi çıktı nihayet.demekki bu yazılımdan sonra kke veya softcam atan olmamış.bende hertürlü denedim hiç bir şekilde ne kke nede softcam atılmıyor..ustaların dikkatine teşkler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar bence şimdilik soruna çözüm bulana kadar şifreleme sistemi irdeto2 olmadan önceki eski tarihli bir yazılımı yüklerseniz kke ve softcam dosyasını yüklerken FAİL hatasını vermiyor,şifreleri degiştirebiliyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinmi temelturkel arkadaşım sen denedinmi gerçekten çok büyük dert oldu bu kke dosyası bilgisayarıda formatladım ne yaptıysam kke dosyası atamadım...

Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri