REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: BEKLENEN 90XX Serisi Kaon'dan Sunny'e Geçiş Yazılımı İlk Burda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim cihaz suny1030 dan hv.sini 12.01.a5 çevirdim şu anda Kaon Classico yazılımı yüklü sizin verdiğiniz bu yazılımı kullanabilirmiyim vede bu tam olarak ne işe yarar teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı malacamli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim cihaz suny1030 dan hv.sini 12.01.a5 çevirdim şu anda Kaon Classico yazılımı yüklü sizin verdiğiniz bu yazılımı kullanabilirmiyim vede bu tam olarak ne işe yarar teşekkürler
    Olmaz birader senin cihazına. bu yazılım 9000 serisi yani sunny 9011,9030,9060,9070,9080,9085 model cihazlar içindir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 sunny dönüşüm

snopy usta herşeyi denedim yeni kaablo aldım uçları yeniden yaptım ksc-e 575 z ksf-220z yi açıyorum >good file
    data54
    stb normal start
    >good file.
    data:54
    yazıyor yüklenmiyor kafayı üşütcem bu gidişte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emekli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    snopy usta herşeyi denedim yeni kaablo aldım uçları yeniden yaptım ksc-e 575 z ksf-220z yi açıyorum >good file
    data54
    stb normal start
    >good file.
    data:54
    yazıyor yüklenmiyor kafayı üşütcem bu gidişte
    dostum senin sorunun kabloyla alakalı değil bence.windows la alakalı ya başka bilgisayarda dene yada format at öyle dene..yazılımı attım bi sorun yok çalışıyor. kolay gelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12

Alıntı leventgaat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum senin sorunun kabloyla alakalı değil bence.windows la alakalı ya başka bilgisayarda dene yada format at öyle dene..yazılımı attım bi sorun yok çalışıyor. kolay gelsin..
    daha önceleri dosyayı açıp masa üstüne yapıştırdığım zaman normal dosya görüntüsü oluyordu şimdi masa üstüne koyduğum zaman dosyanın şekli kırmızı renk kare şeklinde çıkıyor sorun dediğin gibi windowsta galiba artık yarına kaldı format atıp öyle denicem veya başka bir bilgisayara baş vurcam seninde başını ağrıttım kusura bakma yardımların için çok çok teşekkür ederim hayırlı geceler allaha emanet ol saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ustam,çok bekledik, sonunda geldi.
    EMEYİNİZE SAGLIK

7. 14-01-2008, 05:57

8. 14-01-2008, 07:55

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler htagi usta

teşekkürler snopy usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart teşekkürler ellerine sağlık

teşekkür ellerine sğlık:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ellerine sğlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

90xx Ci İÇİn Deneyen Varsa LÜtfen Sonucu PaylaŞirsaniz Sevİnİrİm.

Sayfa 5/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri