sayın ustalar ben bu yazılımı yükledim fakat ne kke+ nede softcam atamıyorum nedendir daha önce bi sorun yoktu bu yazılımla alakalı olabilirmi .teşkler..
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Bendede aynı sorun var yeni yazılım yükledim yinede kke atılmıyor fail hatası veriyor her yolu denedim kabloları ter çevirdim bort ayarların değiştirdim ne yaptıysam kke ve softcam yüklenmiyor, aynı kabloyla yazılım yükleniyor kanallar yükleniyor ama kke yüklenmiyor bir çare şimdiden teşekkürler...
ustalar bence şimdilik soruna çözüm bulana kadar şifreleme sistemi irdeto2 olmadan önceki eski tarihli bir yazılımı yüklerseniz kke ve softcam dosyasını yüklerken FAİL hatasını vermiyor,şifreleri degiştirebiliyorsunuz
kesinmi temelturkel arkadaşım sen denedinmi gerçekten çok büyük dert oldu bu kke dosyası bilgisayarıda formatladım ne yaptıysam kke dosyası atamadım...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri