REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: BEKLENEN 90XX Serisi Kaon'dan Sunny'e Geçiş Yazılımı İlk Burda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

leventgaat arkadaşım Daha kimse farkında değil herhalde kaondan sunny dönüş yapanlar kke dosyası atmaya kalksınlar bizimle aynı sorunu yaşayacaklar o zaman farkına varacaklar bizede ancak o zaman çözüm bulunur...Bende ne yaptıysam kke dosyası atamadım yazılım yüklüyorum kanal editörüyle kanalları yüklüyorum ama kke dosyasına gelince nafile Faill hatası veriyor aynı kabloyla aynı bilgisayarla gerçi sende biliyorsun derdimizden anlayacak ustalara duyurulur ve şimdiden teşekkürlerimizi sunarız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dogan628 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinmi temelturkel arkadaşım sen denedinmi gerçekten çok büyük dert oldu bu kke dosyası bilgisayarıda formatladım ne yaptıysam kke dosyası atamadım...
    evet ben denedim zaten denemesem cevap yazmazdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

temelturkel teşekkürler akşam deneyeceğim eski bir yazılım yükleyipte sonra deneyeceğim kke dosyasını tekrar tşk...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

temelturkel arkadaşım çok teşekkürler aynen dediğini yaptım eski bir yazılım mayıs 2007 yazılımı buldum yükledim loder defult yaptım kke dosyasını almaya başladı, ondan sonrada bu günkü aralık ayında çıkan yeni yazılım yükledim ve sonuç kke dosyasını almaya başladı çok teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

leventgaat arkadaşada duyurulur yukarıda yazdıklarımı uygula kke sorunsuz yükleniyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

araştırmanız için teşekkürler hemen deniyecem...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet denedim olay tamamdır.şimdi hepsini alıyor.problem kalmadı.demekki herşeyi devletten beklememek gerekiyor.birazda kendimizden bieşeyler katmak gerekiyor. araştırmacı olmak lazım.zamanın olmadığı için uğraşamamıştım.yardımların dan dolayı yukarıdaki arkadaşlara teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ustad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesk. usta bomba yazilim 1.5 sene sonra geldi sonunda !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim cihazım kaon 13 42 65 bende SUNNY yazılımına döne bilirmiyim artık bizim cihazlara yazılım çıkmıyorda belki bu sayede kurtulurum.çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri