REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/10 İlkİlk 12345678910
98 sonuçtan 91 ile 98 arası

Konu: BEKLENEN 90XX Serisi Kaon'dan Sunny'e Geçiş Yazılımı İlk Burda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı varolbirol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim cihazım kaon 13 42 65 bende SUNNY yazılımına döne bilirmiyim artık bizim cihazlara yazılım çıkmıyorda belki bu sayede kurtulurum.çalışmalarınızda başarılar dilerim.
    Sunny yazılımına geçiş yapmanız mümkün değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HCakir arkadaşım alakana teşekkür ederim heralde bizim cihazlar artık çöpe gidecek keşke
    Next marka cihaz alaydım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaon a dönen 9030fta var elimde. Dönüşüm yazılımını attım. Bazı block retry ler verdi. flash yazdı ve bitirdi. Ekranda L102 çıkıyor. Cihaz Fresh yazılım atarken dowload yapıyor ama burada da block retry ler veriyor. Ama flash a yazmıyor. en son Err stb > pc diyor. Ekran tabiyatıyla fail diyor. Kablom sağlam. Başka cihazlara yazılım atıyor. Yardım lütfen. Saygılar......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kahramanelk73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kaon a dönen 9030fta var elimde. Dönüşüm yazılımını attım. Bazı block retry ler verdi. flash yazdı ve bitirdi. Ekranda L102 çıkıyor. Cihaz Fresh yazılım atarken dowload yapıyor ama burada da block retry ler veriyor. Ama flash a yazmıyor. en son Err stb > pc diyor. Ekran tabiyatıyla fail diyor. Kablom sağlam. Başka cihazlara yazılım atıyor. Yardım lütfen. Saygılar......
    Kabloyu ters çevirip deneyin,ve bağlantı şeklini kontrol edin 2-3 3-2 5-5 şeklinde olması lazım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tşk

tşekkkkkkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

azılım yükledim okk.yanlız yukarıda verilen biraz eski yazılım yükledikten sonra.atmUP113usr ile Sunny 26.12.2007 tarihli yeni yazılımı yüklemenız gerekiyor. bilgini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buradan devam edelim..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 10/10 İlkİlk 12345678910

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri