REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
23 sonuçtan 21 ile 23 arası

Konu: d-smart kontör

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı evoksk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sen bazı şeyleri karıştırıyo olmalısın ben dsmart alırken adamlar şu anki izlediğiniz tüm kanllardan şimdi veya ilerde para almıycaz dediler ve taahhüt ettiler ama bazı uygulamaların başlayacagını ve bunların ilerde cıkacagını yani aynı digitürkün salon kanalları gibi loca adlı salon kanalı kurdular bunların ise kontörle izleneceğini söylediler ama bunları isteyen izler istemeyen izlemez bu kadar basit ama dediğim gibi discovery kanalları cocuk kanalları moviesmart movies24 gibi kanallar kontörlü sisteme geçmeyecek çünkü adamları taahütü bu
    Peki arkadaşım şimdi sen D smart'ta izlediğin kanalları 2 veya 3 tanesi hariç eskiden seyredemiyormuydun.Bahsettiğim o 2-3tane kanalda bana göre bir şeye benzese.3 senedir aynı proğramları çevirip çevirip yeniden koyuyorlar.Şunu anlatmaya çalışıyorum D smart kitapçığında aynen şöyle diyor.Bizden bu cihazı almanız alıcıya bizden kanal talep etme hakkı vermez diyor.Yani ben neyi verirsem onu seyredeceksiniz diyor.Kaldıki şu sıralar haberleri takip ediyorsanız Aydın Doğanın gazetelerinde D Smartla ilgili haberler çıkmaya başladı.Yok yabancı şirketler D Smart'a ilgi gösteriyorlarmış yok çok karlı bir şirketmiş filan gibi.Bu şu anlama geliyor büyük bir ihtimalle Aydın Doğan bu D Smart'ı satacak.O zaman ortada lafla bile olsa taahhüt filan kalmayacak.Ayrıca Bu D Smart alıcılara verdiği taahhüt'ün hukuki bir dayanağı varmı yok.Alan arkadaşlar güle güle kullansınlar ama başka insanları bana göre yanlışa yönlendirmesinler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki arkadaşım şimdi sen D smart'ta izlediğin kanalları 2 veya 3 tanesi hariç eskiden seyredemiyormuydun.Bahsettiğim o 2-3tane kanalda bana göre bir şeye benzese.3 senedir aynı proğramları çevirip çevirip yeniden koyuyorlar.Şunu anlatmaya çalışıyorum D smart kitapçığında aynen şöyle diyor.Bizden bu cihazı almanız alıcıya bizden kanal talep etme hakkı vermez diyor.Yani ben neyi verirsem onu seyredeceksiniz diyor.Kaldıki şu sıralar haberleri takip ediyorsanız Aydın Doğanın gazetelerinde D Smartla ilgili haberler çıkmaya başladı.Yok yabancı şirketler D Smart'a ilgi gösteriyorlarmış yok çok karlı bir şirketmiş filan gibi.Bu şu anlama geliyor büyük bir ihtimalle Aydın Doğan bu D Smart'ı satacak.O zaman ortada lafla bile olsa taahhüt filan kalmayacak.Ayrıca Bu D Smart alıcılara verdiği taahhüt'ün hukuki bir dayanağı varmı yok.Alan arkadaşlar güle güle kullansınlar ama başka insanları bana göre yanlışa yönlendirmesinler.
    adamlar 450 bini aşkın dsmart satmışlar adamlar bu sefer işi ciddiye alıyorlar vede dsmartın sadece bir bölüm hissesi satılıcak yani kontrol yine dogan grubunda olucak vede okitapçıkta şu ana kadarki izlediğiniz kanallar ilerde ekstra bir ücret alınmayacak diye bir yazı var ilerde öle bişey bile olsa hakkımızı sonuna kadar savunuruz buda böyle bilinsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri