kimsenin kimseyi zararına ortak etmeye niyeti yoktur.bu bir görüştür.bardağın dolu tarafına mı yoksa boş tarafına baktığımızla alakalı bence .sana göre bardağın yarısı boş bana göre yarısı dolu diyebilirim.ben sakaryalıyım ve sakaryaspor hastasıyım ilk yarıda sakarya sporu 11 maçı canlı yayınlanmış 2. yarı başladı yarın ve haftaya pazartesi dahil olmak üzere14.maçı canlı yayınlanacak ve şuana kadarki durumdan da gayet memnunum.galatasarayın uefa kupası maçlarını da rahatlıkla seyredebilyorum.bana göre d smart ile ilgili hiçbir sorunyok.biraz da dt hakkında yorum yapın foruma giren insanlar ne kadar ne kadar taraflı ne kadar tarafsız forum yöneticileri olduğunu görsün.madem toplumsal olaylarla bu kadar ilgileniyosunuz digitürk şu ülkede 10 senedir futbol seyrettireceğim diye hayatında hiç kahvehane ve meyhane yüzü görmemiş insanlara buralarda sigara dumanının içinde içki masalarında hesapta maç seyrettiriyor.bundan daha büyük bir toplumsal olay mı var birazdabunlaradan bahsetseniz de herkes için faydalı olsa ...

Teşekkur:

Yer imleri