arkadaşlar sunny 9000 serisinin orj emusuz yazılımlarına nerden ulaşabilirim sunny ana sayfasına girdim bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
cihazım 9085CIZ.
arkadaşlar sunny 9000 serisinin orj emusuz yazılımlarına nerden ulaşabilirim sunny ana sayfasına girdim bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
cihazım 9085CIZ.
9000 serisinin emusuz yazılımı yok tüm yazılımlar emulu neden emusuz yazılım istiyorsunuz
Dreambox 8000 HD PVR
cihaz kendiliğinde F ve 0 hatası vermeye başladı bu belirtilen hataları yok eden softcam ı yükledim ama sorun çözülmedi bende fabrika orj yazılım atarsam kurtarma yazılımı gibi sorun gider diye düşündüm ondan istedim sizlerden cevap gecikince çözümü kendi başıma buldum.
sizlerlede paylaşayım çünki bu sorunu yaşayan olursa bilgisi olur.
sorun bir önceki KKE dosyasının bozukluğundan kaynaklanıyormuş çünki *** ler açık olduğu halde *** uptade yapmaya çalışıyordu ve aynı anda cihazı kapatıp açınca dosyanın hatalı olmasından dolayı devamlı reset atıyor ve F hatası vermeye başladı bende temiz olduğuna inandığım ve güvendiğim birinin yayınladığı son KKE dosyasını attım sorun düzeldi.
işte böyle yinede cevap verdiğin için tşkr ederim.
Böyle bi hata olduğunu bizlere söyleseydiniz kke+ yüklemenizi önerirdik ama problemi çözmüşsünüz , Teşekkürler.cihaz kendiliğinde F ve 0 hatası vermeye başladı bu belirtilen hataları yok eden softcam ı yükledim ama sorun çözülmedi bende fabrika orj yazılım atarsam kurtarma yazılımı gibi sorun gider diye düşündüm ondan istedim sizlerden cevap gecikince çözümü kendi başıma buldum.
sizlerlede paylaşayım çünki bu sorunu yaşayan olursa bilgisi olur.
sorun bir önceki KKE dosyasının bozukluğundan kaynaklanıyormuş çünki *** ler açık olduğu halde *** uptade yapmaya çalışıyordu ve aynı anda cihazı kapatıp açınca dosyanın hatalı olmasından dolayı devamlı reset atıyor ve F hatası vermeye başladı bende temiz olduğuna inandığım ve güvendiğim birinin yayınladığı son KKE dosyasını attım sorun düzeldi.
işte böyle yinede cevap verdiğin için tşkr ederim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri