REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: GS Basinası bitirdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart GS Basinası bitirdi

Galatasaray transferde boş durmuyor. Yunan futbolcu imzayı attı.
    Yunan futbolcunun menajeri Koutsoluakis ile İstanbul'da buluşan G.Saraylı yöneticiler ön anlaşmayı imzaladı. Basinas'ın menajeri yıllık 1 milyon 200 bin euroyu kabul etti. Kulübü Mallorca da bonservisini 300 bin euroya vermeye razı oldu.

HAFTA SONU İSTANBUL'DA

G.Saray'ın anlaştığı Yunanistan Milli Takımı'nın 32 yaşındaki kaptanı Angelos Basinas'ın hafta sonuna kadar İstanbul'da olacağı öğrenildi. Geçen hafta içinde İstanbul'a gelen Basinas'ın menajeri Paul Koutsoluakis'in sarı kırmızılı yöneticilerle ön anlaşmayı yaptığı, kulübü R. Mallorca'nın de bonservisi 300 bin euroya vermeyi kabul ettiği belirtildi. Lig TV'de telefonla canlı yayına katılan Hazinedaroğlu, Basinas için görüşmelerini sürdürdüğünü belirtti.

2.5 YILLIK ANLAŞMA YAPILDI

Hazinedaroğlu, Basinas'ın transferinde bir problemin yaşanacağına inanmadığını kaydedip, “Ben alt yapısını hazırladım. Diğer arkadaşlar da kalan bölümü tamamladılar. Basinas'ın hafta sonuna kadar İstanbul'a geleceğini tahmin ediyorum” dedi. Sarı kırmızılıların 2.5 yıllık anlaşma yaptıkları Basinas'a da yıllık 1 milyon 200 bin euro ödeyecekleri bildirildi. Yarın İspanya'ya gidecek Adnan Sezgin'in perşembe günü Basinas'la İstanbul'a döneceği kaydedildi.

İnternet Haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gs için hayırlı olmasını dilerim fakat ülkemize gelen yaşlı yabancı futbolcuları tasvip etmiyorum adam kaç yıl top oynayabilecek şüpheli, zaten ülkemiz ihtiyar yabancı futbolcular için bulunmaz yer.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı olsun gs ve ülkemiz için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç sevinmedim gelmesini istemiyordum ama ucuz diye aldılar ama bu yaşta bizim futbolcular yaşlı oluyor yabancılar niye cazip oluyor anlamış değilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adam madem geliyor. o zaman Hakanıda göndermesinler. 3 seneye kadar DarulAceze ile ortak çalışmaya başlar galatasaray . bence çokta yaşlı değil aslında ama adamıda hiç duymadım valla.. !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence ilk yarı sonunda gereksiz bir transfer
    ihtiyaç yok bana kalırsa
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sene gsnin aldıkları futbolcular elinde patladı gibi geliyor bana ama umarım hayırlısaı olur biz alsaydık yunanlı of neler yazılırdı neler cizilirdi demi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

G.Saray'la anlaştım!

Menajeri aracılığıyla kendi sitesine bildiride bulunan Yunan oyuncu, "G.Saray ile her konuda anlaşmış ve şimdi her iki kulübün bonservis konusunda uzlaşmaya varmasını beklemekteyim" ifadesini kullandı.

, bir süredir transferi için uğraştığı Yunanistan Milli Takımı’nın ön liberosu Angelos Basinas’ta mutlu sona çok yaklaştı. Dün ilk kez Yunan cephesinden gelen bir açıklama, tecrübeli oyuncunun sarı kırmızılı kulübe imza atmasının an meselesi olduğunu ortaya koydu.

Transfer konusunda şu ana dek suskun kalmayı tercih eden milli futbolcu, dün kendi internet sitesinde menajeri Paul Koutsoliakos aracılığıyla bir bildiri yayımladı.

Cimbom vazgeçmedi
    Menajer Koutsoliakos, son günlerde Yunan basınında Galatasaray’ın başka futbolcularla ilgilendiği için Basinas’tan vazgeçtiği ve oyuncusunun da Türkiye’ye gitmekte isteksiz olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
    Sorun bonserviste
    "Basinas, Galatasaray’ın kendisini transfer etmek istediğini kulübü Real Mallorca’ya bildirmiştir. Oyuncu Galatasaray ile her konuda anlaşmış ve şimdi her iki kulübün bonservis konusunda uzlaşmaya varmasını beklemektedir. Mallorca ve G.Saray arasındaki görüşmeler 48 saattir devam ediyor. Kulüpler anlaşmaya vardığı taktirde gereken açıklamayı Basinas bizzat kendisi yapacaktır."

Hürriyet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah takımımıza faydalı olur.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri