hiçbir zaman hiçbir millet bu devirde olduğu gibi ruhsuz-ahmak-duyarsız olmadı.vatan satılıp emperyalistlere peşkeş çekilirken vatandaş seçim gezilerinde bize hala iktidara gelirseniz bize ne vereceksiniz diye soruyordu(işçi partisinden milletvekili adayı idim).ülke yeraltı ve yerüstü kaynaklarıyla satılıyor seçmen hala iktidara gelirseniz bana ne verceksin diye soruyor.petrol ve maden yasası ile vatan satıldı.kaşarlanmış emperyalist ingiltere ve abd nin petrol ve maden şirketlerine ülkemizin yüzölçümünün %70 inin ruhsatı verildi devlet payı %2 ye düşürüldü.telkom-petkim-tüpraş-bankalar-erdemir-seka-şekerfabrikaları ve 2 kıbrısadası büyüklüğünde toprak yabancılara satıldı vatan elden gidiyor.uyanın ey halkım uyanın bu kadar uyku haramdır.eğer bu %48 oy saflık veya ahmaklık değilse vatana ihanete ortaklıktır.ne ab ne abd tam bağımsız türkiye için uyanın atatürk'ümüzün kurduğu cumhuriyetimize ve atatürk devrimlerine sahip çıkalım.herkesi kuranıkerimdeki:bakara suresi ayet-120 ve maide suresi ayet-51 in türkçe meallerini okumaya ve düşünmeye davet ediyorum.allah milletimize akıl-fikir ve uyanış nasip etsin.selam ve sevgilerimle.
Yer imleri