teşekkürler
güzel bi haber
teşekkürler
doğru sölüyorsun ama kampusselide kampusluye 10 dk 1 kontur. normal tcell içi arama yaptığında dk sı 3 kontur.. tcele doğru hepsi 10 dk 1 kontur olsa zaten olay süper olurdu. bende var 1 faturalı 4 hazır kat 1 tanede kampus hattı.. ama inan şuan avea ve vodafone tarifeleri bizim tcell içi tariflerden daha iyi. ama yinede tcele devam..
Bak şimdi usta yarın ben 100 kontor yuklersem turkcellden ne kazanacam
-100 kontor yukledigim için 20 kontor konbaraya şu an 30 var 50 olacak
-500 sms her yone bedava kazanacam
-60 dk her yöne hediye kazanacam
-genç turkcell kulup şifresi hak kazanacam tekrardan 1 ay boyunce cogu yerden faydalanıyoruz
-ögrencilerle 10 dk 1 kontore konusacam ailemdekilerin hepsi biz bize kampuscell
Bana göre en iyisi su an turkcell kim ne derse desin bende telsimde var ama turkcellden vazgecmem
aynı olay bendede var. ;) senin kazandığın hepsini bende kazanıyorum. hatta kumbaramda 80 var edecek 80+20 100 + 60dk + 500 sms. vsvs vs..
ama kampusu pek kullanmıyorum çünkü etrafımda kampuscelli yok.. diğer hazır kartlarda bunların hepsinden faydalanabiliyorum hatta. ;)
yani aveanın her yöne kampanyasının aynısı ya 500 smsnin karşılığı kaç kontur acaba 100 konturmu karşılığı avea daha karlı o zaman ona alayım kontur ben![]()
aldığın 100 konturu senden almıyorlar. sen normal kulanım için nasıl yukluyorsan hattına öle yukleyeceksin 100 konturunu ve kullanacaksın. ama 15-22 tarihleri arasında.. msjıda attıktan sonra senden kontur felan alan yok. ;)
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri