Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: DTP'den operasyon bölgesine çadır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çadırı kurabilirler.... ama içine girmeye cesaret edebileceklermi acaba???
    yanlız adamların pişkinliği takdire şayan...
    eşkiyalık yap, sivil asker demeden ateş et. sonrada barıştan bahset...
    sanki durup dururken operasyon yapılıyormuş gibi...güzel taktik...tabi yersen...
    yemedik...o çadırı oradan uçururlar. içine girecek kadar kürdistan aşığı varsa girsin...
    son durak...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamların düşüncesine bakyaa istanbuldan başlagıç , diyarbakır da buluşma yeriymiş. bu ş.......... ler bir trabzondan başlasalar yozgat ta buluşsalarya...
    bu maşaların sonu az kaldı ama gider ayak yine zarar vermeye çalışıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kursunlarda bi havanda onların kafasına insin o zaman görürler.........................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mrb ben Trabzon'dan 23 yaşında bir gencim kürtçe dilinin m.e.b nin müfredatında ögretilmesi gerektiğini düşünüyorum kardeşimizin dilini bilmemiz gerekir çünkü bu iletişim kopuklugu bizi savaşa sürüklüyor iç savaş oluyor sadece kürtçe dilini ögrenmeyle bu sorunun kökünü kazırız ...ne güzel kürtçe türküler var bu TÜRKÜLERİ SÖYLEYELİM öğrenelim kız alalım kız verelim kaynaşalım istiyorum bu işelri biz çözecegiz kimse bir yerden gelipte bu sorunu çözemez ... yorumalrınızı bekliyorum

5. 17-01-2008, 19:42

Sebep
    sadece görevliler okusun diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlışlıkla bu çadıra bomba atılmıyormu ya deli oluyorum ya tşklr paylaşım için böyle haberleri koymayalım ya bunların yazınca neyse

7. 17-01-2008, 21:24

Sebep
    sadece görevliler okusun diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dtp=pkk =bunların hiç biriyle ilgili hiçbiryerde tek kelime tek resim tek görüntü yayınlanmasın..
    ÖFKEMİZ KABARDIKÇA BU HAYSİYETSİZ AĞIZ İSHALİ OLMUŞ YARATIKLARIN KEYİF ALDIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S.kt.rsinler gitsinler i.neler.. Ta ............ kadar yoları var!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nankör herifler!!! Ah ulan ah gözünü sevdiğimin Osmanlısı ahhhh... Kimse kılını kıpırdatamıyordu o zamanlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar,bu haberleri zaten yayın kuruluşlarından isteyen alıyor,burada bu tür haberlere yer vererek reklamlarını yapmış olmuyormuyuz acaba?

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri