Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
38 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Cimbom demek bol gol demek!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende sandimki 10 gol atmislar.
    yarın fenere 10 gol atarız sen canını sıkma dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultraslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

inşallahh !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultraslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Rüyanizda bile göremeyeceginiz ,hayalini bile kuramayacaginiz 10 golü nezaman gördünüzde elinizin ayaklarinizin titredigini söyliyen eski futbolcunuz gökmen özdenakin söylediklerinidemi duymadiniz.Yoksa fener maclarindan sonra rezil olduk diyen yazarlarinizida mi okumadiniz.

Bir gercekleri söylüyor sizler hayal bile edemiyeceginizi yaziyorsunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi hoşda öyle kesemizde 10 gol atacak futbolcular barınmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aç tavuk kendini darı ambarında sanarımış hangi macta 10 göl atmışta gs bu maçta atacak salanırda bukadar salanmaz fenerin ölüsü dediginiz sene jonson un gölüyle bile yine yenmiştik ozman bile 10 gölü bırak 1 gol atamamıştınız şimdi su takıma 10 gol atacaksınız oylemi..nediyelim bu rüadan uyanma sen..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük gün umudum az ama 2.maç var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir sezonda 4 sefer gs yi yenme fırsatı verdiğin için Allah a ne kadar şükretsek azdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yırtınıyorsunuzki sanki fener kazanınca taraftarı yada g.saray kazanınca taraftarımı zengin oynuyo onlar paraya oynuyorlar g.sarayın yazdığı destanı yazacak takım yok ama onlar geride kaldı parayı basan kazanır biz celtilmen olalım gol atan kazansın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçekci olalım. Bugün 10 eksikle işimiz zor. Bir beraberlik alıp 2. ci maça avantajlı çıkmaya bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gerçekci olalım. Bugün 10 eksikle işimiz zor. Bir beraberlik alıp 2. ci maça avantajlı çıkmaya bakalım.
    aynen dediğin oldu. ;)

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri