REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Digi TV frekans ve kanal içerikleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerazem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar elimde 90 lşık çanak var şuan astrada thora çevirsem mi hangi uydu daha güzel yazarsanız sevinirim

senin yerinde olsam hemen çevirirdim ben thor gibi bir uydu daha göremedim pişman olmazsın tabiki makinan kanalları çözerse !!!!!
    :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samiaskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    deymezzzzzzzzzzzzzzzzz
    Neye değmez kardeş, Thor la Hotbirt kıyaslanmaz bile, izleyemediğin kanallar orada açık, animal planetler, national geograpicler hepsi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben thor gıbı uydu tanımam arkadaslar dıger uyduların en kalıtelı kanalların hepsı thorda toplanmıs ustelık ızleye bılıyorsunda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben amasyadan 150 cm antenle tohorun conax şifreleme sistemiyle şifreli 30 tane kanalını ancak bula bildim başka yayın almıyor çanağada çok iyi ince ayar yaptığım halde
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar thor gercekten güzel bir uyduya benziyor acaba amasyadan kaç cm anten ile alabilirim yayınları
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben denedim ama conax şifreleme olduğu için açamadım cihazım redline rl 10 csx ne yapmam gerekiyor

teşekkürler saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cengizim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben denedim ama conax şifreleme olduğu için açamadım cihazım redline rl 10 csx ne yapmam gerekiyor

teşekkürler saygılar

Digi tv conax la şifreli degil nagra 2 ile şifreli

Redline çözüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digi tv ***leri nerde bulurum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bulabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DigiTV @ Intelsat 10-02 1W

*** 01

8E31EFBDD2D876A5947ABB07B6E813 F5

Dec

142 049 239 189 210 216 118 165 148 122 187 007 182 232 019 245

en son *** bunlarmı arkadaşım bir de benim anlamadığım ıntelsat deniyor oysa ben thordan bakmıştım conax bütün şireli kanallar

lüfen bana yardımcı olurmusun

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri