Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Muhteþem Türkçemiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhteþem Türkçemiz

Arkadaþlar aþaðýdaki yazý türkçemizin ne hale geldiðini gösteren iyi bir örnektir.

Ýbret verici bir yazý

The yazý...

Le Coin ve King Fisher'ýn önünden yürüyerek, Biletix'e gittim, Babylon'daki konser için Trakya All Stars Featuring Smadj'a yer ayýrttým, sonra, The House Cafe, Princess Hotel ve Moviplex'in yanýndan Zara'ya çýktým, Schlotzsky's Deli, Massimo Dutti, Nine West ve Mc Donalds'ýn önünden, Burger King ve Marks&Spencer'ýn olduðu tarafa geçtim, Lacoste ve Mango'ya baktým, üþümüþtüm,
    Starbucks'a daldým, macchiato büyük geliyor, espresso tercih ettim, oradan D&R'ye girdim, Auto Show, Chip ve Cosmopolitan aldým , Crown Cafe, Veni Vidi ve Norht Shield'in önünden yürüyerek, New York Bagel Factory'e geldim, acýkmýþtým, fast food severim, ayýptýr söylemesi, Philadelphia cream cheese'li bagel ve üstüne pancake yedim, o sýrada masada bulunan bir gazetenin Look ilavesine göz attým, alýþveriþin zamaný diyor, iyi fikir, taksiye bindim, kapýsýnda Taxi yazýyor, önümde giden otomobilin arka camýnda da baby on board yazýyor, Fenerium'un önünden, Nautilus'un solundan geçip, Capitol'un oraya çýktýk, trafik kilit, "oh my god" dedi þoför arkadaþ, döndük mecburen, TEM'den gideceðiz , Incity, Kent Plus, Uphill, My World, Moontown, Diamond, Suncity ve Highpark'ýn arasýndan köprüye çýktýk, Mashattan saðýmýzda kaldý, biz sola döndük, Metrocity'nin önünde indim, aðýz alýþkanlýðý "thank you" dedim þoföre, o da "see you" dedi bana, Metrocity'e girmedim , Harvey Nichols'ý merak ediyorum, Angelo Nardelli, Bally, Bashqua, Carnevale, Perigot, Haaz, Fornarina, So Chic, Patrizia Pepe, Swarovski, Scabal, Birkenstock, Cesare Paciotti, Furla, Shisly, Momtobe, Only, Mandarina Duck, Via Pelle ve Kaloo'ya þöyle bir bakýp, Harvey Nichols'a girdim, pahalý, daha bir halk tipi shopping center 'a gideyim dedim, þöyle insanlarýn gönlünce öldüðü, çocuklarýn dövüldüðü falan bir yer, baþka bir Yellow Taxi 'ye bindim, radyoda Joy FM açýktý, þoför baktý ki bende Türk tipi var, Power Türk'e çevirdi, Sivaslý Hadise stir me up'ý söylüyordu, dinleye dinleye Ýstanbul'un biggest alýþveriþ merkezine geldim, Soleil, Dry, Fleor, Bernardo, Tchibo, De Facto, Jujube, Saffio, Best, Jump, Sun, Silver, Oxxo, Seven Hill, Evita, Bleu Petrol, Sunset, Oysho, Colors, Perspective, Lovesyou, Fever, Little Big, Ravelli, Red Apple, Next, Miss Trendy, Shoeroom, Lilies , hepsi çok güzel, Waly'de ayakkabýmý boyatýp, Flower'dan çiçek aldým, Advantage Platinum'u yanýma almayý unutmuþum, Mastercard Gold ile ödedim, parayý öderken aklýma geldi, arada bir çalýþýyormuþ gibi yapmak da lazým tabii, iþe geldim.

ALINTIDIR.

Lütfen dilimize sahip çýkalým.

KAYNAK : Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýda bahsi geçenler firma ve kuruluþlardan reklam parasý almalýsýn arkadaþým ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri