REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 10/15 ÝlkÝlk 123456789101112131415 SonSon
211 sonuçtan 91 ile 100 arasý

Konu: Next Serisi Yazılımlar Ve SOftcamlarla ilgili sorunlarınız lütfen buraya yazınız!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cafer dostum tşkr ederim çözüldü klavyene zewal gelmesin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende 8000xcam var son yazýlýmý çýktýmý ayrýca 8000 lerde tps açmýyomu bilgi verirseniz sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ekoo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende 8000xcam var son yazýlýmý çýktýmý ayrýca 8000 lerde tps açmýyomu bilgi verirseniz sevinirim
    8000 lere ait son yazýlým cýkmadý malesef

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilginize teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar benim cihaz next ye 7500 cý bu cihazýn diðer sistem bilgilerini nasýl öðrenirim bilmiyorum bu bir.birde buna hangi loaderle yazýlým ve softcam *** atarým bunlarý bilmiyorum o kadar dolaþtým forumda ilgili bi yer bulamadým þimdiden teþekkürler

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fun 001

Nextye 2000x cý plus makinama 06/02/07 tarihli yazýlýmý attým.cihaz bilgisinde 06/02/07 tarihli yazýlým gözüküyor fakat cihaz a soft cam i atamýyorum.kanal listesini de yükleyemiyorum cihazla baðlantý kuramýyorum.birde önce 29/11/06 tarihli 613 inf yazýlým yüklemeiþtim þimdi614 inf le baþlýyor.acill yardýmm
    Konu turhan74 tarafýndan (08-02-2007 Saat 01:11 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: eksik bilgi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhaba arkadaþalar;
    benim cihazýmýn modeli NEXT YE 2000X PLUS bu cihazýma yazýlýmý nasýl atabiliirm veya keyleri nasýl atarým
    cihazla ilgili bilgi verirseniz sevinirim
    tþk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mert_3030 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    merhaba arkadaþalar;
    benim cihazýmýn modeli NEXT YE 2000X PLUS bu cihazýma yazýlýmý nasýl atabiliirm veya keyleri nasýl atarým
    cihazla ilgili bilgi verirseniz sevinirim
    tþk
    Diðer actýgýnýz konuda konuya cevap verilmiþtir..

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

next ye 7500 cý makinanýn yükleme loaderi hangisi acaba arkadaþlar acil yardým.next tüm seri yükleme loaderlerine baktým ama hangisi olduðunu çözemedim.?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar geçen gün bir arkadaþýn hot birddeki antenini astra 19.2 ye çevirdim.Cihaz next YE-5000 xcý D+ güncel þifreleri elle girdim.Emu yu etkin yapmamama raðmen çözdüremedim.Keyleri elle Digital+4101 00 ve 01 olrak yazdým.Doðrumudur?bana yardýmcý olursanýz sevinirim.Teþekkürler

Sayfa 10/15 ÝlkÝlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri