REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 21/21 ÝlkÝlk ... 1112131415161718192021
209 sonuçtan 201 ile 209 arasý

Konu: Next Serisi Yazılımlar Ve SOftcamlarla ilgili sorunlarınız lütfen buraya yazınız!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam arkadaslar bana acill NEXT 2000CX SUPER PLUS ÝÇÝN YAZILIM NASIL YÜKLENÝR?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

serkan hocam sana yazý yazdým ama cevap alamadým sana tekrar yazýyorum bende nex 2000 süper pulus fta cihaz var ve bilgisayarým windows xp p4 bana göre cihazýma senden yazýlým istiyorum yardýmcý olursan teþekkür ederim cevabýný bekleyeceðim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bende next 9000 ultra cam ethernetli modeli var bu cihaza softcam nasýl atabilirim d+ izlemek için yardýmcý olursanýz çok sevinirim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar biraz forumu kullanmayý ögrensek iyi olacak burada herkes ben þunu istiyorum ben bunu istiyorum diyeceyine cihazý ile ilgili bölüme baksa veya forumda arama sayfasýnda arama yapsa her þeyi bulacagýz önce arayalým bulamaz isek ögle soralým herkese kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abi next star ye 8000 xcam plus cihaza reset attým fabrika ayarlarýna döndü fakat uydu ayarlarý kýsmýnda *** ekleme bölümü vardý ben ordan manuel þekilde kendimde ekliyordum.*** ekleme bölümü reset den sonra yok oldu tekrar nasýl geri getirebilirim?cvplarsanýz memnun olurum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bahax Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    abi next star ye 8000 xcam plus cihaza reset attým fabrika ayarlarýna döndü fakat uydu ayarlarý kýsmýnda *** ekleme bölümü vardý ben ordan manuel þekilde kendimde ekliyordum.*** ekleme bölümü reset den sonra yok oldu tekrar nasýl geri getirebilirim?cvplarsanýz memnun olurum.
    menü->sistem ayarlarý->cihaz versiyonu>1973

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkür ederim mehmet kaynaklý sorun çözüldü.next 8000 xcam plus için bana en son yanlýzca ''softcam'' dosyasýný gönderebilir misin?ilk defa keyfly deneme yapacaðým da... teþekkürler.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm hocam bende next ye 2000 cýs usb li var geçen bir program yükleyim dedim burdan yükledim sonrasýnda tüm kanallar gitti zor bela türksatý buldum diger uydularý ekliyorum sinyal yok nasýl halledebilirim yardýmcý olursanýz sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hazýr kanal listesi yükleyiniz..

Sayfa 21/21 ÝlkÝlk ... 1112131415161718192021

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri