REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/21 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon
209 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Next Serisi Yazılımlar Ve SOftcamlarla ilgili sorunlarınız lütfen buraya yazınız!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

xp de sorun olmaması gerekiyor.com girişin kapalı olabilir.pc de çift com girişin varsa diğerinden deneyiniz.pc de com girişini engeleyecek sky 2 veya başka proğram yüklümü...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

next ye 2000 cý plus ýnf 604 a091205 cihaza hangi polsat yazýlýmýný yükleyebilirim yardýmcý olurmusunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam hocam bende gmter 7400 cim var içinde 1030 sunnuy var ben nexse çevirmek istiyorum
    1-YE-2005DCIAZ_HW-12[1].03.A5 sanırım bu yazılım oluyor bu yazılım yüklersem polsat ve tekilaları açarmı ve bu yazılımı nerden bulurum sağolun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý amedeus Nickli Üyeden Alýntý
    selam hocam bende gmter 7400 cim var içinde 1030 sunnuy var ben nexse çevirmek istiyorum
    1-YE-2005DCIAZ_HW-12[1].03.A5 sanýrým bu yazýlým oluyor bu yazýlým yüklersem polsat ve tekilalarý açarmý ve bu yazýlýmý nerden bulurum saðolun
    yazýlýmý linkten alabilirsin Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý amedeus Nickli Üyeden Alýntý
    1-YE-2005DCIAZ_HW-12[1].03.A5 sanýrým bu yazýlým oluyor bu yazýlým yüklersem polsat ve tekilalarý açarmý ve bu yazýlýmý nerden bulurum saðolun
    Sunny-Kaon ve Next cihazlarda H/W 12.03.A5 li Kaon bordlu eski model cihazlar için Polsat yazýlýmý yoktur.Cihazýnýza baþka marka yazýlýmý yüklemenize gerek yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Radakoglu Nickli Üyeden Alýntý
    Sunny-Kaon ve Next cihazlarda H/W 12.03.A5 li Kaon bordlu eski model cihazlar için Polsat yazýlýmý yoktur.Cihazýnýza baþka marka yazýlýmý yüklemenize gerek yok.
    saðolun hocam ilgi ve alaknýza memnun oldum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar iyi akşamlar,benim sorunum şu elimde next YE-7500 CI cihaz var şu ana kadar hiç yazılım atılmadı. sistem bilgisi Yazılım Ver:1.4 Nov 30 2005, Donanım ver;2.0 SZJ2, Yükleyici; v002 bu cihaza hangi programla hangi yazılımı atmalıyım yardımcı olduğunuz için şimdiden tşkler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Türkiyenin en iyi forumunda kimse bana yardım etmeyecek mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý engina81 Nickli Üyeden Alýntý
    Arkadaþlar Türkiyenin en iyi forumunda kimse bana yardým etmeyecek mi?
    Arkadaþým teþekkürler iltifat için ama malesef bilgisi olan yazar.Bilgisi olmayan nasýl yazsýnki mod arkadaþlar online olunca yazarlar inþallah

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý engina81 Nickli Üyeden Alýntý
    arkadaþlar iyi akþamlar,benim sorunum þu elimde next YE-7500 CI cihaz var þu ana kadar hiç yazýlým atýlmadý. sistem bilgisi Yazýlým Ver:1.4 Nov 30 2005, Donaným ver;2.0 SZJ2, Yükleyici; v002 bu cihaza hangi programla hangi yazýlýmý atmalýyým yardýmcý olduðunuz için þimdiden tþkler.
    ARKADAÞIM CÝHAZINIZI TAM OLARAK NE ZAMAN SATIN ALDINIZ YAZILIM ARIYORSANIZ BURAYA BÝR BAKIN Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Sayfa 3/21 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri