Teşekkurler radakoglu
Teşekkurler radakoglu
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
lidersozer Nickli Üyeden Alýntý
sirius uydusundaki hustler tv ve hustler blue var + özellik olarak:45:Cartoon newworks-jstv var siriusta kingston 1-2 ***** kanal var astradaki müzik kanallarý vs var sinyal olmayanlara bakamadýk tabii easy tv orf vslere
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
ustadlar yukledim ama degisen hic bir sey olmadý
Srg swiss açmýyorsa keyler bölümünde keyler var manuel girebilirsiniz Yada hazýr sofcam dosyasýný atarsýnýz.Cryptoworks þifreleme sistemini kullananan DT haricindeki açýlabilen sistemlerin keylerini girebileceðiniz menu eklenmiþ ve varolan keyleriniz *** dosyasýna yazýlmýþ.Yazýlýmý atarsýnýz arkasýndanda *** dosyasýný yüklersinizseyitcan Nickli Üyeden Alýntý
Mesela 5 derece doðuda Kingston paketi içindeki yayýnlar Cryptoworkstur.Paket içinde Private gold kanalýda vardýr.Bunun yanýnda hotbirddeki MTV ler de ayný sistemdedir ve keylerine sahipseniz seyredersiniz
10949 v 27500 cartoon network hotbird,12597 v 27500 jstv1-2 hotbird, arquiva paketi 12111 h 27500 sirius uydusu. bunlar açıktır.
Bunlara ilaveten Telstar12 15W Uydusundaki 11123 H 18386 ve 11150 H 18386 Paket yayınlar açıktır....(National Georafic-Reality-Extreme-*******)
Ye8000xcam0605 Yaziliminda Cw BolumÜ Nİye Yok Aydinlatrsaniz Sevİnİrİz İyİ ÇaliŞmalar
:pepper:harun63 Nickli Üyeden Alýntý
arkadaşlar ben yazılımı attım .cihazda sürekli kilitlenmeler olmaya başladı epey hatalar var .elektriği kesmeden düzelmiyor.saygılar
slam ustalar next 8000-xcam *** boto yuklyorum makina ön ýþýðý sabaha braðtým dha yanýor neypapmam gergýr usalar sayglar
[email protected]
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri