xp de sorun olmaması gerekiyor.com girişin kapalı olabilir.pc de çift com girişin varsa diğerinden deneyiniz.pc de com girişini engeleyecek sky 2 veya başka proğram yüklümü...
xp de sorun olmaması gerekiyor.com girişin kapalı olabilir.pc de çift com girişin varsa diğerinden deneyiniz.pc de com girişini engeleyecek sky 2 veya başka proğram yüklümü...
next ye 2000 cý plus ýnf 604 a091205 cihaza hangi polsat yazýlýmýný yükleyebilirim yardýmcý olurmusunuz
selam hocam bende gmter 7400 cim var içinde 1030 sunnuy var ben nexse çevirmek istiyorum
1-YE-2005DCIAZ_HW-12[1].03.A5 sanırım bu yazılım oluyor bu yazılım yüklersem polsat ve tekilaları açarmı ve bu yazılımı nerden bulurum sağolun
Sunny-Kaon ve Next cihazlarda H/W 12.03.A5 li Kaon bordlu eski model cihazlar için Polsat yazýlýmý yoktur.Cihazýnýza baþka marka yazýlýmý yüklemenize gerek yok.amedeus Nickli Üyeden Alýntý
saðolun hocam ilgi ve alaknýza memnun oldumRadakoglu Nickli Üyeden Alýntý
![]()
![]()
arkadaşlar iyi akşamlar,benim sorunum şu elimde next YE-7500 CI cihaz var şu ana kadar hiç yazılım atılmadı. sistem bilgisi Yazılım Ver:1.4 Nov 30 2005, Donanım ver;2.0 SZJ2, Yükleyici; v002 bu cihaza hangi programla hangi yazılımı atmalıyım yardımcı olduğunuz için şimdiden tşkler.
Arkadaşlar Türkiyenin en iyi forumunda kimse bana yardım etmeyecek mi?
Arkadaþým teþekkürler iltifat için ama malesef bilgisi olan yazar.Bilgisi olmayan nasýl yazsýnki mod arkadaþlar online olunca yazarlar inþallahengina81 Nickli Üyeden Alýntý
![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri