REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 20/21 ÝlkÝlk ... 101112131415161718192021 SonSon
209 sonuçtan 191 ile 200 arasý

Konu: Next Serisi Yazılımlar Ve SOftcamlarla ilgili sorunlarınız lütfen buraya yazınız!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam arkadaþlar bende 8000xcam plus var 05/06/2007 yazýlýmýný attým aa tps yapmýyor daha doðrusu 20-25 sn açýk kalýyor sonra kanala þifre giriyor ayrýca sarý tuþa basarak tps yaptýðýný sanýyorum bana acil bir yardýmcý olursanýz çook sevineceðim nasýl halledeceðiz þimdiden teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

@thebest01 Cýhazýnýzý komple resetleyip tekrardan cýhazýnýzý taratýnýz ve EMU SISTEMI'ný actýktan sonra HORT BIRD UYDU LISTE'de bulunan FRANCE 4 uzerýne gelýp kumandadan SES KESME TUÞUNA VE ARDIN'DAN YEÞÝL TUÞUNA basip bekleðiniz yayýn geldiði anda diðer kanallara gecýp seyrediniz þimdiden iyi caliþmalar iyi seyirler.

Burdan tekrar hatýrlatayým cýhazýnýza aýt olan býönceki yazýlýma aýt olan setýn dosyasýný yeni yazýlýmda kulanmayiniz aksý taktýrde böyle durumlar ilk zamanlarda cýkmasa bile ilerki zamanlardan olmaktadýr bilgilerinize.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler ama olmadý acaba makineyi resetlemeden kasýt cihazda bulunan fabrika ayarlarýna dönmü yoksa next 8000xcam plus için verilen Ana þifre ( master ) = menü --> sistem ayarlarý --> cihaz reset--> 4132 bu iþlemimi yapmakmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlýmdan sonra cihazý kesin resetlemen gerekecektir yoksa dediðin gibi sorunla hep karþýlaþacaksýn diyer bir kýsýmda Mute+yeþil tuþ eskisi gibi güncelleme yapacaksýn þifreleri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

showtime acmak icin hangi keyleri girecegiz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

9000 ultra pvr nin sorunsuz yazilimi ne zaman cikar acaba..*

Kullanýcý Bilgi Menüsü

:49:serkan hoca benim bilgisayarým xp ve cihazým nex 200 süper pulus bu cihaza göre uygun bir yazýlým gönderirmisin þimdiden sana kolay gelsin senden cevap bekliyorum teþekkürler
    Konu sonvolvocu tarafýndan (11-08-2007 Saat 12:26 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

serkan hocam benim sorunum bilgisayarým p4 xp cihazým nex 2000 süper pulus fta bu cihazým için bilgisayarýma senden bir program istiyorum sana þimdiden teþekkür ederim cevabýný bekleyeceðim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

serkan hocam benim bilgisayarým p4 xp cihazým nex 2000 süper pulus fta bu cihaz ve bilgisayarýma göre senden bir yazýlým istiyorum sana þimdiden teþekkür ederim cevabýný bekleyeceðim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nextye2000cýplus cýhazým var cýhazbilgisinde ýnf614k yazýyor bunedemektir ýnf614L yazýlýmý atabiliremiyim hangi loderý kullanacaðým sofcam da hangisini yardýmcý olursanýz sevinirim
    ARÝSTO THALES:="OLMAYAN BÝRÞEYÝ SORUN ETMEYE GEREK YOK MESELA PARAYI"

Sayfa 20/21 ÝlkÝlk ... 101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri