selam arkadaslar bana acill NEXT 2000CX SUPER PLUS ÝÇÝN YAZILIM NASIL YÜKLENÝR?
selam arkadaslar bana acill NEXT 2000CX SUPER PLUS ÝÇÝN YAZILIM NASIL YÜKLENÝR?
serkan hocam sana yazý yazdým ama cevap alamadým sana tekrar yazýyorum bende nex 2000 süper pulus fta cihaz var ve bilgisayarým windows xp p4 bana göre cihazýma senden yazýlým istiyorum yardýmcý olursan teþekkür ederim cevabýný bekleyeceðim![]()
arkadaþlar bende next 9000 ultra cam ethernetli modeli var bu cihaza softcam nasýl atabilirim d+ izlemek için yardýmcý olursanýz çok sevinirim.
arkadaþlar biraz forumu kullanmayý ögrensek iyi olacak burada herkes ben þunu istiyorum ben bunu istiyorum diyeceyine cihazý ile ilgili bölüme baksa veya forumda arama sayfasýnda arama yapsa her þeyi bulacagýz önce arayalým bulamaz isek ögle soralým herkese kolay gelsin
abi next star ye 8000 xcam plus cihaza reset attým fabrika ayarlarýna döndü fakat uydu ayarlarý kýsmýnda *** ekleme bölümü vardý ben ordan manuel þekilde kendimde ekliyordum.*** ekleme bölümü reset den sonra yok oldu tekrar nasýl geri getirebilirim?cvplarsanýz memnun olurum.
teþekkür ederim mehmet kaynaklý sorun çözüldü.next 8000 xcam plus için bana en son yanlýzca ''softcam'' dosyasýný gönderebilir misin?ilk defa keyfly deneme yapacaðým da... teþekkürler.....
slm hocam bende next ye 2000 cýs usb li var geçen bir program yükleyim dedim burdan yükledim sonrasýnda tüm kanallar gitti zor bela türksatý buldum diger uydularý ekliyorum sinyal yok nasýl halledebilirim yardýmcý olursanýz sevinirim
hazýr kanal listesi yükleyiniz..
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri