REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: kke hatası yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kke hatası yardım

kke dosyasını kurdum fakat aşağıdaki harayı veriyor çalışmıyor bir kaç defakaldırıp tekrar kurmama rağmen düzelmedi nasıl düzeltebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fravun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kke dosyasını kurdum fakat aşağıdaki harayı veriyor çalışmıyor bir kaç defakaldırıp tekrar kurmama rağmen düzelmedi nasıl düzeltebilirim
    Slm

Bu hata ile hiç karşılaşmadım ama hata mesajında programı onarmanız gerekli diyor , Öncelikle programı kaldırın daha sonra pc ' yi yeniden başlatın.

Buradan indireceğiniz KKE+ Setup dosyasını açın ve Herhangi bi yere ( Önerilen C:Program Files) bi yere kurun programı çalıştırmayı deneyin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam aynı sorun bendede vardı defalarca kurup kaldırdım.ilk kurduğumda bir sefer calışıyor sonra birebir aynı hatayı veriyordu..
    tam 1gün uğraştım
    ve sonunda bastım formatı ve nod 32 ile birsürü problem buldu temizledikten sonra şu anda 10 gündür sorunsuz arkadas öncelikle nod 32 ile sistemini temizle kolay gelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bendede ayni hata vermisti bilgisayardan kaldirdim tekrar yukledim ne yaptimsa olmadi.Biraz arastirdim virus bulasmis olabilir pc ne dediler pc ye format attim tekrar yukledim anca o sekilde oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım pc nin regısteriınde bir problem var ve programı vıruslı algılayıp wındosws programı hata olarak algılıyor sana tavsiyem vırus programınıu dervre dışı bırak yine olmazsa programı kaldır regıster mechanıc gibi bir programla regıstredeki hataları tarattır ve programı sonradan yeniden kur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayarıma az önce format çektim ve hiç bir program kurmadan sadece kke kurdum ama yinede aynı hatayı verdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım yukarıda dediğim gibi sana önerim formattan sonra nod 32 ile sistemi temizle. ben öyle yaptım ..aynı sorun vardı su an normal.
    Konu airman06 tarafından (19-01-2008 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaspersky ile tarattım şimdide böyle bir hata verdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bendede oldu arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede Fail hata veriyor daha önce sunny 9030 makinama kaon yüklemiştim kke dosyasını sorunsuz yüklüyordum, şimdi kanondan sunnye dönüşüm yazılımını yükleyince kke yükleyemiyorum fail hata veriyor ama kanal editörüyle kanallar yükleniyor vede yazılım atılıyor aynı kablo ama kke dosyası çok uğraştım yüklenmiyor bir çare şimdiden teşekkürler...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri