REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: kke hatası yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dogan628 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bendede Fail hata veriyor daha önce sunny 9030 makinama kaon yüklemiştim kke dosyasını sorunsuz yüklüyordum, şimdi kanondan sunnye dönüşüm yazılımını yükleyince kke yükleyemiyorum fail hata veriyor ama kanal editörüyle kanallar yükleniyor vede yazılım atılıyor aynı kablo ama kke dosyası çok uğraştım yüklenmiyor bir çare şimdiden teşekkürler...
    kabloyu ters çevir yani uydudakini bilgisayara bilgisayardakini uyduya takarak tekrar dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fravun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kaspersky ile tarattım şimdide böyle bir hata verdi
    nod32 ile denemeni öneririm birebir aynı sorun bendede vardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hallederiz arkadaşım çok teşekkürler ama dediğini yaptım yine aynı fail hata veriyor ve ters çevirince yazılımda kanallarda yüklenmez oldu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dogan628 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hallederiz arkadaşım çok teşekkürler ama dediğini yaptım yine aynı fail hata veriyor ve ters çevirince yazılımda kanallarda yüklenmez oldu...
    Anti-virüsü kapatın veya kaldırıp kurmaya çalışın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk önce KKE 1.0 yükle üzerine 1.4 yükle
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede Fail hata veriyor daha önce sunny 9030 makinama kaon yüklemiştim kke dosyasını sorunsuz yüklüyordum, şimdi kanondan sunnye dönüşüm yazılımını yükleyince kke yükleyemiyorum fail hata veriyor ama kanal editörüyle kanallar yükleniyor vede yazılım atılıyor aynı kablo ama kke dosyası çok uğraştım yüklenmiyor bir çare şimdiden teşekkürler...
    Bendede o hata oluyo yazilim ve kanal atabiliyorum softcamda da sorun yok ama kke atamiyorum sorun pc den kaynaklaniyo bence.Baska bir pc ile denedim sorunsuz yukleyebiliyorum.Pc nin artik hangi ayariyla alakali bilemiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler arkadaşlar KKE 1.0 yükledim üzerine 1.4 yükledim malesef yine aynı, Anti-virüsü kapattım kaldırdım yine aynı, bencede bilgisayarın bir ayarıyla alakalı olmalı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

format +ned 32 ile tarama arkasından prg kurup deneyin. herfarklı bir programı pc nize kurduktan sonra kke yi test edip deneyin.
    aynı sorun bendede vardı 2 gün uğraştıktan sonra sorun cözüldü. bende indirdiğim nero prg.içinde ned 32 birsürü virüs ve trojen ve vb. buldu . nero yu kendi sitesinden yükledikten sonra sorunsuz su anda.tavsiyem ned32 ile sistemi temizlemeniz olmazsa format diyeceğim

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri