REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Bir bebeğin dünyaya gelir gelmez yaşadıkları:):)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10 Bir bebeğin dünyaya gelir gelmez yaşadıkları:):)

1. gün

5. gün
    bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. dikkat ettim de her yaptğımda temizliyorlar, bunu sevdim. dikkatimi çeken bir noktada şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum şerefsizim, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler bari de çatlatmasak daha ilk günden.

6. gün
    avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağıını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi?
    bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi. hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler,

7. gün
    bi kutunun içine girdim, sarılık mı ne ondanmış. yine uykum geldi.

8. gün
    biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık. kaka yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf pislensin, eziyet olsun. naapayım ama alt açıkken daha rahat roketleyebiliyorum. kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum galiba, anlamaya çalışacağım bakalım.

9. gün
    çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. bu süt her derde devaymış, bugün bunu gördüm.

10. gün
    sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiyiş neymiş.

11. gün
    al işte, başladı yine bir arıza. sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle gaz gibi bişi, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum çıkaracağım diye. sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.

12. gün
    bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de. uyutmadım, diktim bunları da hazır asker. sonra bir saldım ki evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum

15. gün
    topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptrmıyorlar

18. gün
    elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor. sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba?

19. gun
    nihayet o adamin neden eve sadece akşamlari geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gunduz calişiyomuş..aferin gozume girdi şimdi bak!..

.
    Konu pencere77 tarafından (19-01-2008 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: üyelerimiizden gelen şikayetler üzerine bazı yerler editlenmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5. güne koptum hala gülüyorum
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel ve komik,bebeklik günlerim geldi aklıma bizde böyleydik herhalde.Teşekkürler.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunu hangi beş para etmez insan yazmış acaba çok merak ettim.bir insanın masum bir insanın ağzından böyle gerizekalıca laflar ettirmeyi nasıl düşündü acaba.hiç mi işi yoktu bunu yaptı.çokmu ağır konuştum? yoo hayır çok ucuz kelimeler saçma sapan abuk sabuk cümleler kurulmuş hiç hoşuma gitmedi.bu mesajın silinmesini istiyorum.forumun daimi takipçisi olarak bu durumdan rahatsız oldum sayın yetkililer.lüften duyarlı olalım...

sıçmak eylemi
    şerefsiz kelimesi
    babasına lavuk demek
    göt kelimesini telafuz etmek
    annesinin yüzüne sıçmak

sanırım bu kelimeler herşeyi açıklıyor.saygın ve terbiyeli bir forumda bunların olmasını normal karşılamıyorum.lütfen gereği yapılsın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunu hangi beş para etmez insan yazmış acaba çok merak ettim.bir insanın masum bir insanın ağzından böyle gerizekalıca laflar ettirmeyi nasıl düşündü acaba.hiç mi işi yoktu bunu yaptı.çokmu ağır konuştum? yoo hayır çok ucuz kelimeler saçma sapan abuk sabuk cümleler kurulmuş hiç hoşuma gitmedi.bu mesajın silinmesini istiyorum.forumun daimi takipçisi olarak bu durumdan rahatsız oldum sayın yetkililer.lüften duyarlı olalım...

sanırım bu kelimeler herşeyi açıklıyor.saygın ve terbiyeli bir forumda bunların olmasını normal karşılamıyorum.lütfen gereği yapılsın...
    gerekli yerler silinmiştir.
    mesajın sol tarafında bulunan kırmızı ikaza basarak durumu bildirebilirsiniz.
    saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerekli yerler silinmiştir.
    mesajın sol tarafında bulunan kırmızı ikaza basarak durumu bildirebilirsiniz.
    saygılar...
    teşekkürler ustam.siz yetkililerde olmasanız artık ne olur buralar düşünmek istemiyorum.ilgilendiğiniz için sağolun.çalışmalarda kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş espirili olarak yaklaşmış tabiki hoş şeyler değil ama pencere77 nin de dediği gibi uluorta yazmamak lazım açıkça butona basıp şikayetinizi yazmanız yeterlidir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri