REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D: Sürücüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D: Sürücüsü

Arkadaşlar Ben PC Ye Format attım sonra pc acıldıgında d surucusu yoktu tum yedek dosyalar ordaydı tekrar formatladım ama bu sefer C: yide D: yide sildim C ye 34 gb D ye 41 gb verdım sonra tekrar pc acılgıdında d sürücüsü vardı ama biçimlendirilmemiş diyordu biçimlendirdim şimdide içindeki veriler yok ama bildigim kadarıyla bunu programlarla geri getiriyorlarmış en iyi program olarak hangi programı onerirsiniz ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayro62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar Ben PC Ye Format attım sonra pc acıldıgında d surucusu yoktu tum yedek dosyalar ordaydı tekrar formatladım ama bu sefer C: yide D: yide sildim C ye 34 gb D ye 41 gb verdım sonra tekrar pc acılgıdında d sürücüsü vardı ama biçimlendirilmemiş diyordu biçimlendirdim şimdide içindeki veriler yok ama bildigim kadarıyla bunu programlarla geri getiriyorlarmış en iyi program olarak hangi programı onerirsiniz ??
    Bilgisayarı formatlar iken hatalı kurulum yapmışsın.
    Dosya kurtarma proğramları var.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Silinen belgelerinizi, grafiklerinizi, dijital kamera, fotoğraflarınızı, zip dosyalarınızı, e-postalarınızı, müzik, video ve diğer tüm dosya biçimlerinizi
    geri getirmenizi sağlayan üstün özellikli bir programdır.

Recover My Files, Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları, formatlanmış sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem klasörlerini de geri getirebilme özelliğine sahiptir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu kullan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yada bunu kullan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu başlıkta silinen dosyalarınızı birkaç basit adımda geri getirmeyi resimlerle göstermeye çalışıcam.Öncelikle şunu söylemek istiyorum, veri kurtarmak garantili bir iş değildir.Daha önce sildiğiniz bir dosyayı göremiyebilir yada geri getirdiğinizde çalıştıramayabilirsiniz! Sonuç olarak kurtarma işlemi birazda sizin şansınızla alakalıdır. Tarama sırasında birçok dosya bulursunuz ama asıl geri getirmek istediğiniz dosyayı bulamayabilirsiniz.Önce kullanacağımız programı download edip bilgisayarımıza yükleyelim...

Recover_My_Files_3.98.5658 FuLL

----------------------------------------------------------
    Programı indirin, kurun ve lisanslayın! Sonra veri kaybına uğramış diski bilgisayarınıza 2.disk olarak takın ve programı çalıştırın. (Disk üzerindeki partition'ların görünüp görünmemesi önemli değil, program mutlaka görecektir)

1.Adım, Burada seçenekler karşınıza gelecek.Eğer format yemiş bir diskten veri kurtarmak istiyorsak HIZLI yada TAM FORMAT TARAMA seçeneklerinden birini seçiyoruz.Tabii ki her zaman tam tarama modu size +daha fazla dosya olarak geri döner.Ama format yememiş bir diskten veri kurtarmak istiyorsak yani silinmiş bir diskten (yada sildiğimiz tek bir dosya olabilir) o zaman HIZLI yada TAM DOSYA TARAMA seçiyoruz.yukarıda söylediğim +daha fazla dosya olayı bunun içinde geçerli!

2.Adım, Burada programın bulduğu aygıtları göreceksiniz, bağladığınız diskin harfini işaretleyin.Partitionlar uçmuş olsa bile aygıt mutlaka görünür.

3.Adım, Hangi uzantıya sahip dosyalarınız vardı bunları seçin.Mesela Excel dosyalarınız varsa xls uzantısını seçersiniz.Zaten orada hangi uzantının hangi programa ait olduğu yazıyor.İsterseniz tümünüde seçebilirsiniz bu size kalmış.

4.Adım, Programın aygıtı taramasını bekleyin.Duruma göre biraz uzun sürebilir ama olsun sonuçta dosyalarınızı kurtaracaksınız dimi?

Son Adım, Program bulduğu dosyaları size sıralar ve bunların ne durumda olduğunu söyler.Kurtarmak istediğiniz dosyaları işaretleyip yukardaki Recover sekmesinden bunların nereye kurtarılmasını istediğinizi seçersiniz.Programın bir güzel yanıda eğer bir cd yazıcınız varsa kurtardığı verileri direkt olarak cd'ye basması.

Acil bir durumda yada kendi başınıza nasıl veri kurtaracağınızı anlatmaya çalıştım. Umarım birilerine faydası dokunur...

ALINTIDIR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler taratıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kurtarma şimdi bitti dosyaları kaydettim müzikler geldi bazıları fakat bazı dosyaların biçimi acayip cıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayro62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kurtarma şimdi bitti dosyaları kaydettim müzikler geldi bazıları fakat bazı dosyaların biçimi acayip cıktı
    Bütün dosyalarını yüzde yüz kurtaramayabilirsin.Çünkü siz bilgisayara sürüçüsüne iki sefer format atmışsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu program çok kullanışlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya programı kurdum ama D klasörü seçeneklerde yani kaybolmuş yada silinmiş olarak görünmüyor ?..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri